Închide meniul

”Apelează la Iohannis!” Răspunsul primit de Alina Crăciun de la Consulatul României din Italia. Românca poate rămâne pe stradă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 mai 2020, 13:26

Reclamă
”Apelează la Iohannis!” Răspunsul primit de Alina Crăciun de la Consulatul României din Italia. Românca poate rămâne pe stradă

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru

Alina Crăciun trebuie să apeleze la președintele Iohannis

Zborurile dinspre Italia continuă să fie suspendate și pe durata stării de alertă. Jucătoarea care a îmbrăcat și tricoul naționalei nu poate reveni în țară decât cu mașina. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alina Crăciun, izolată în Italia

"Cei de la Consulatul României nu au venit cu nicio soluție, ni s-a spus să nu mai sunăm pentru că ei ne au deja pe lista lor de așteptare. Ni s-a spus să apelăm la domnul Iohannis, poate el poate face ceva. Poate pune la dispoziția noastră o aeronavă să ne aducă în țară.

Pe site-ul consulatului sunt numere de urgență pentru situația asta, cu COVID-19. Numerele acelea pentru mine, până în momentul de față, au fost degeaba pentru că am sunat și nu am fost ajutată absolut deloc" a declarat Alina Crăciun pentru Digi 24.

Sportiva din România și-a dorit să se întoarcă în țară de îndată ce, în Italia, au fost raportate primele cazuri de infectări. Conducătorii clubului nici nu au vrut să audă de așa ceva.

"Ni s-a râs în față în momentul în care am spus că vreau să plec, în acel moment granițele nu erau blocate. Ni s-a râs în față și ni s-a spus că acest virus nu este atât de grav, că este doar o spălare pe creier și că nu o să fiu afectată pentru că sunt tânără și nu am alte boli", a mai spus jucătoarea care a jucat și la Passalacqua Transporti Ragusa.

Reclamă

Salariul pe ultimele trei luni i-a fost înjumătățit. Alina Crăciun riscă să rămână și fără locuință!

"În momentul de față cei de la club pun presiune foarte mare pe mine pentru a părăsi locația în care stau și țara fără să mai ajute în vreun fel. Mă șicanează, suntem într-o situație critică. Putem rămâne fără acoperiș în orice moment, putem rămâne pe stradă", a dezvăluit Crăciun pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” Vezi toate știrile
Citește și