Închide meniul

Bombă în NBA: Irving, exclus din lotul lui Brooklyn Nets pentru că nu se vaccinează! 33.000.000 $ pe sezon!

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 13 octombrie 2021, 13:49

Bombă în NBA: Irving, exclus din lotul lui Brooklyn Nets pentru că nu se vaccinează! 33.000.000 $ pe sezon!

Irving e născut în Australia, acum 29 de ani

Hepta

Comunicatul a fost destul de sec. Cei de la Brooklyn Nets au anunțat că starul echipei, Kyrie Irving, a fost excus din lot, pentru că refuză să se vaccineze, în conformitate cu cerințele autorităților sanitare din New York. ”Îi respectăm opinia sa, dar, pentru moment, credem că e mai bine pentru grupare să meargă pe drumul pe care am plecat”, a declarat Sean Marks, General Manager.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Problema nu era nouă, numai că nimeni nu se aștepta la un asemenea deznodământ. Apoi, s-a căutat să se afle adevăratul motiv pentru care jucătorul cu un salariu stagional de 33.000.000 de dolari refuză constant vaccinarea. Nu are nicio legătură cu regulamentele sanitare, ci cu faptul că Irving vrea să se transforme într-o portavoce. ”Nu e anti-vaccinare. E supărat pentru că lumea-și pierde locul de muncă din cauza faptului că e obligată să se vaccineze. Cei nevaccinați nu mai au dreptul de a munci, în unele locuri!”, au spus apropiații.

”Vrea să fie vocea celor fără voce!”

Pentru Kyrie Irving, aflat de doi ani la Nets, după ce a mai trecut pe la Celtics și Cleveland, bătălia e mult mai amplă, depășind parchetul terenului de baschet. De fiecare dată le spune celor din jur că luptă contra modalității prin care societatea încearcă să-i controleze. ”Vrea să fie vocea celor fără voce!”, adaugă prietenii.

Cum noul sezon din NBA, cel de-al 75-lea, va porni la drum pe 19 octombrie, e mai mult ca sigur că baschetbalistul nu va prinde debutul. Conform protocolului sanitar din New York, Irving poate pierde în jur de 40 de partide ca gazdă. Supărați, cei de la Nets au decis să-l îndepărteze din lot, pe o perioadă nedeterminată, nu numai poentru meciurile de acasă, ci pentru toate partidele. Conform ultimelor detalii, proprietarul grupării, Joseph Tsai, Sean Marks, Managerul General, jucătorii Kevin Durant și James Harden se vor așeza la masă pentru a decide dacă Irving poate evolua sau nu dacă nu este vaccinat în ”Madison Square”, începând din 19 octombrie.

Reclamă

 

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și