Închide meniul

Decizia luată de Sarah Dumitrescu după calvarul din ultimul an! "Vreau să le mulţumesc tuturor"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2021, 9:58

Decizia luată de Sarah Dumitrescu după calvarul din ultimul an! "Vreau să le mulţumesc tuturor"

Sărbătoare în familia Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu a împlinit 22 de ani

Sarah Dumitrescu şi-a sărbătorit ziua de naştere/ Instagram

"Vreau să le mulţumesc tuturor celor de la Universitatea din Mississippi pentru dragostea şi sprijinul din ultimii doi ani. Nu voi uita niciodată oportunitatea pe care mi-a oferit-o Ole Miss. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce m-am gândit, am luat decizia să trec pe lista de transferuri către un alt colegiu. De-abia aştept să văd ce se va mai întâmpla cu cariera mea", a scris Dumitrescu, pe contul personal de Twitter. 

Din păcate pentru Sarah, fiica cea mică a agentului Prodan pe care o are din căsnicia cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, ea a trecut prin două operaţii dificile. Ultima a suferit-o în urma unei rupturi de ligamente încrucişate, în vara lui 2021. 

Astfel, ea a reuşit să joace doar câteva meciuri în ultimul sezon în baschetul de colegiu din America, NCAA, ultimul nivel înainte de WNBA, liga profesionistă americană de baschet.

Anamaria Prodan este gata să devină bunică și o așteaptă pe Sarah

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Anamaria Prodan a atins și un subiect personal și foarte sensibil: momentul în care se așteaptă să devină bunică.

Reclamă

Frumoasa impresară, aflată la acel moment în oraș alături de fiica sa cea mare, Rebecca, a mărturisit că se așteaptă ca Sarah să fie prima care îi oferă nepoți.

”Cred că Sarah o să facă prima, cu toate că Sarah ar trebui să facă ultima, că ea are o carieră”, a spus Anamaria Prodan potrivit spynews.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Sarah Dumitrescu, pentru a doua oară în operație
  • Ce s-a întâmplat cu fiica Anamariei Prodan

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și