Închide meniul

Denver Nuggets a câştigat primul titlu de campioană a NBA. Nikola Jokic e MVP

Antena Sport Publicat: 13 iunie 2023, 8:42

Reclamă
Denver Nuggets a câştigat primul titlu de campioană a NBA. Nikola Jokic e MVP

Denver Nuggets a câştigat primul titlu de campioană a NBA

Nikola Jokic primește trofeul Bill Russell / Profimedia Images

Denver Nuggets a câştigat primul titlu de campioană a ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA) din istoria sa, după ce s-a impus, cu scorul general de 4-1, în faţa lui Miami Heat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denver a câştigat al cincilea meci al finalei, luni seară, chiar în faţa fanilor săi, scor 94-89.

Denver Nuggets a câştigat primul titlu de campioană a NBA

Trofeul Bill Russell, care recompenseazză cel mai bun jucător al finalei i-a revenit sârbului Nikola Jokic.

Sârbul a terminat play-off-ul cu 600 de puncte, 269 de recuperări și 190 de assist-uri, fiind numărul unu la toate categoriile menționate.

În finala cu Miami, Jokic a avut o medie de 30.2 puncte, 7.2 assist-uri și 14 recuperări, dar și un procentaj al aruncărilor de 58,3%.

Reclamă

Denver Nuggets succede în palmares echipei Golden State Warriors.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și