Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Ghiță Mureșan a smuls ropote de aplauze la Munchen! Uriașul român și-a uitat ochelarii de citit, ce a urmat după a ridicat sala în picioare

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 16 februarie 2021, 12:42

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Ghiță Mureșan a smuls ropote de aplauze la Munchen! Uriașul român și-a uitat ochelarii de citit, ce a urmat după a ridicat sala în picioare

AS.ro

Adrian Voinescu a fost invitat la AS.ro LIVE

Au fost niște momente senzaționale cu Ghiță Mureșan, la Munchen, când ne-au atribuit organizarea pentru Eurobaschet. Erau România, Polonia și Israel. Fiecare delegație a avut un sfert de oră să prezinte proiectul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu eram la butoane, știam care cum intră, și trebuia să vorbească Ghiță. Înaintea lui a fost domnul Boc. Nu se puteau găsi două extreme mai mari.

Ghiță își trage microfonul cât se putea de sus, dar, nah… unde să ajungi cu microfonul la 2,35 metri. Ghiță își scoate hârtia, pe care scrisese două vorbe și realizează că și-a uitat ochelarii în cameră, nu mai avea ce să facă. Încearcă să citească, dar realizează că nu poate… ”, a dezvăluit Voinescu la AS.ro LIVE.

Ghiță Mureșan a smuls ropote de aplauze la Munchen

Cei prezenți în sală au izbucnit în aplauze după discursul lui Ghiță Mureșan, care, în cele din urmă a vorbit liber.

A pus hârtia jos și a vorbit Ghiță liber. A vorbit el zece minute, s-a dus naibi timpul. Ghiță a vorbit liber, iar la final au fost ropote de aplauze după cum a vorbit Ghiță și ce a putut să spună despre România. A fost un adevărat ambasador, a vorbit fără scrie, exact ca în filme.

Reclamă

El avea cheia de la cameră în buzunarul de la pantalon, iar de emoție a băgat mâna în buzunar și tot mișca cheia. Microfonul îi ajungea până la buzunar și se tot auzea un zgomot, fiind fier pe fier. A fost fabulos”, a povestit Voinescu la AS.ro LIVE.

VIDEO cu declarațiile lui Adrian Voinescu

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și