Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Moment fabulos! "Salut, sunt Scottie Pippen!" Cum a ajuns Virgil Stănescu la masă cu legenda NBA şi de ce a fost sunat de Toni Kukoc: "Îmi tremura telefonul"

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2021, 9:55

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Moment fabulos! "Salut, sunt Scottie Pippen!" Cum a ajuns Virgil Stănescu la masă cu legenda NBA şi de ce a fost sunat de Toni Kukoc: "Îmi tremura telefonul"

profimediaimages

Dennis Rodman, Scottie Pippen şi Michael Jordan, în perioada de glorie de la Chicago Bulls

În vârstă de 44 de ani, Virgil Stănescu a jucat baschet în Statele Unite, la Universitatea Alabama de Sud, între 1998 şi 2001.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Virgil Stănescu, sunat de Toni Kukoc: "Îmi tremura telefonul!"

"Am avut şansa să mă întâlnesc cu destul de mulţi (n.r. jucători importanţi). Am stat cu Scottie Pippen la masă, am jucat cu Haslem (n.r. Udonis Haslem), cu jucători de NBA, mi-au fost colegi. 

De exemplu, când am terminat colegiul, trebuia să îmi aleg un agent şi agentul meu îl reprezenta şi pe Toni Kukoc. Şi m-a sunat Toni Kukoc. Mi-a zis: "Salut, sunt Toni Kukoc, ce faci?". E o chestie de recrutare, dar mie îmi tremura telefonul: "Ce?!". Eram un copil de 20 de ani. Mai mulţi agenţi voiau să semneze cu mine şi era o unealtă", a povestit Virgil Stănescu la emisiunea prezentată de Cătălin Oprişan.

Virgil Stănescu, la masă cu legenda NBA, Scottie Pippen

Între 2005 şi 2009, Stănescu a jucat la mai multe echipe din Rusia: Spartak St. Petersburg, Spartak Primorie Vladivostok, Unics Kazan şi CSK VVS Samara. Aşa a putut să îl cunoască personal pe Scottie Pippen.

"Scottie Pippen, ăla de lângă Jordan, era ambasador pentru ŢSKA Moscova. O înţelegere foarte bună cu preşedintele, prieteni, şi venea la meciuri.  Noi, străinii de la echipe, aveam obiceiul să ieşim împreună. Şi când mergeam la Moscova, dar şi când veneau ei la noi. 

Reclamă
Reclamă

Am ieşit cu doi prieteni de la echipa din Moscova şi a venit şi Scottie, pentru că şi cei doi erau americani. S-a ridicat omul de la masă şi a zis: "Scottie Pippen!". Zic: "Ştiu!!!". Cu pantalonii un pic până mai sus, aşa…", a mai povestit amuzat Virgil Stănescu.

Reclamă
Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:15

Steaua – Csikszereda 0-0! Echipa lui Daniel Oprița a oprit seria de 7 victorii la rând a ciucanilor

19:53

LIVE VIDEOAl Wasl – Al Ahli şi Al Sadd – Esteghlal FC sunt ACUM în AntenaPLAY! Al Nassr – Al Rayyan se joacă la 21:00

19:51

Carlo Ancelotti, decizie surprinzătoare în privinţa lui Kylian Mbappe! Anunţul făcut de Real Madrid

19:49

Universitatea Craiova – Unirea Slobozia LIVE SCORE (21:00). Oltenii atacă podiumul Ligii 1! Echipele de start

19:44

Răzvan Burleanu, semnal de alarmă în privinţa lui Ianis Hagi: „Ne îngrijorează situaţia lui”! De ce are nevoie fiul lui Gică Hagi

19:15

Costin Amzăr a semnat cu Al Nasr Dubai! Dinamo a făcut anunțul oficial: „Mult succes!”

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 6 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan”
Citește și