Închide meniul

Explicația pentru care fosta soție a lui Michael Jordan nu apare în "The Last Dance"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 mai 2020, 9:51

Explicația pentru care fosta soție a lui Michael Jordan nu apare în "The Last Dance"

Profimediaimages

Michael Jordan nu apare în niciun cadru alături de Juanita Vanoy

Nu puțini au fost cei care s-au întrebat de ce fosta soție a legendei lui Chicago Bulls nu apare în niciun episod. Juanita Vanoy a stat 17 ani alături de starul american, fără a avea vreo apariție în documentarul Netflix.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juanita Vanoy lipsește din "The last dance"

Michael Jordan a divorțat de soție în 2002, dar anunțul oficial a fost făcut patru ani mai târziu. A fost o despărțire costisitoare pentru multiplul campion din NBA. Juanita Vanoy ar fi primit atunci aproximativ 168 de milioane de dolari. 

Scenaristul documentarului despre Jordan, Jason Heir, a evitat să ofere prea multe detalii despre faptul că nu apare niciun cadru cu Juanita.

"Nu era interesat despre opiniile pe care le aveau soțiile și copiii. Au apărut exact personajele pe care și le-a dorit să le vadă, cele care să relateze momentele din toate puncte de vedere", a declarat Heir pentru The Athletic.

Prezentatoare sportivă la CBS Radio, Damon Amendolara a explicat motivul pentru care Juanita Vanoy nu a fost invitată să facă parte din "The last dance".

Reclamă

"Juanita nu a apărut din dorința de a-l proteja pe Michael. Ori ea nu a vrut să fie prezentă, ori Michael și-a dorit să nu o vadă. Este, cu siguranță, un decalaj important în acest film", a reacționat Amendolara.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și