Închide meniul

LeBron James a devenit al doilea marcator din istoria NBA! Vedeta lui LA Lakers, pe urmele legendarului Kareem Abdul-Jabbar

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 martie 2022, 9:54

LeBron James a devenit al doilea marcator din istoria NBA! Vedeta lui LA Lakers, pe urmele legendarului Kareem Abdul-Jabbar

LeBron James a intrat istoria NBA

Prensa Internacional via ZUMA Press Wire via Hepta

Vedeta echipei Los Angeles Lakers, LeBron James, a devenit al doilea marcator din istoria NBA după ce l-a depăşit pe Karl Malone în clasamentul „all-time”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi James a fost cel mai bun jucător al lui Lakers, cu 38 de puncte, zece recuperări şi şase pase decisive, în meciul de pe terenul formaţiei Washington Wizards, oaspeţii au fost învinşi cu scorul de 127-119, după ce au condus la un moment dat cu 16 puncte, coform news.ro.

LeBron James a intrat în istoria NBA!

LeBron James a intrat în meci având cu 19 puncte mai puţin decât Malone, care a reuşit în cariera lui 36.928 de puncte, în urmă cu 21 de ani. James are acum 36.947 de puncte. Recordul deţinut de Kareem Abdul-Jabbar, de 38.387 de puncte, stabilit în 1989, nu mai pare de neatins.

LeBron James a reuşit cele aproape 37.000 de puncte în 1.363 de jocuri, în timp ce Karl Malone, în 1.476 de partide.

Reclamă

LeBron James: „Nu mă gândesc prea mult la record!”

Cu o medie de 27 de puncte pe meci în cele 19 sezoane jucate în NBA, LeBron James poate deveni cel mai bun marcator din istorie în 54 de partide, respectiv sezonul viitor dacă jucătorul de 37 de ani este sănătos.

„Nu îmi voi permite să mă gândesc la asta. Mereu am jucat baschet aşa cum am făcut-o de-a lungul anilor, iar aceste lucruri s-au întâmplat natural, doar intrând şi jucând în mod corect. Sper să reuşesc asta la un moment dat în cariera mea, dar nu mă voi gândi prea mult la asta”, a spus James, despre record, potrivit NBA.

În cel de-al 19-lea sezon în NBA, James are o medie de 29,8 puncte, al doilea în ligă și la egalitate cu a treia cea mai mare medie a carierei sale. La 37 de ani, James ar deveni cel mai în vârstă jucător care câștigă titulatura de cel mai bun marcator.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și