Închide meniul

Mutare de senzație în NBA! Kevin Durant a fost transferat de Phoenix Suns! Formația din Arizona devine favorită la câștigarea titlului

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 9 februarie 2023, 23:31

Mutare de senzație în NBA! Kevin Durant a fost transferat de Phoenix Suns! Formația din Arizona devine favorită la câștigarea titlului

Mutare de senzație în NBA! Kevin Durant a fost transferat de Phoenix Suns!

Kevin Durant, într-un meci pentru Brooklyn Nets / Profimedia

Mutare de senzație în NBA! Superstarul Kevin Durant a fost transferat de Pheonix Suns de la Brooklyn Nets. Astfel, formația din Arizona devine una dintre favoritele la câștigarea titlului în cea mai importantă ligă de baschet din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin Durant este unul dintre cei mai buni jucători de baschet din lume, fiind ales MVP al ligii nord-americane în sezonul 2013/2014.

Mutare de senzație în NBA! Kevin Durant a fost transferat de Pheonix Suns! Formația din Arizona devine favorită la câștigarea titlului

Proiectul celor de la Brooklyn Nets nu a funcționat în ultimii ani. James Harden, Kyrie Irving și Kevin Durant nu au reușit să aducă titlul în New York, motiv pentru care fiecare dintre cei trei a plecat, pe rând, de la formația new-yorkeză. Kevin Durant a fost ultimul dintre cele 3 superstaruri care a schimbat echipa, iar mutarea este una de titlu.

Phoenix Suns are o echipă consacrată deja, cu nume importante precum Devin Booker, Chris Paul și Deandre Ayton. În prezent, echipa din Arizona ocupă locul 5 în Conferința de Vest, cu 30 de victorii și 26 de înfrângeri.

Phoenix nu a reușit să câștige niciodată titlul în NBA, deși a fost foarte aproape să câștige titlul în 2021. Chris Paul și Devin Booker au fost atunci învinși în marea finală de Milwaukee Bucks, formație condusă de superstarul Giannis Antetokounmpo.

Reclamă

Kevin Durant are, în schimb, două titluri câștigate, ambele cu Golden State Warriors, în 2017, respectiv 2018.

LeBron James, copleșit de emoții după ce a intrat în istoria NBA: „La naiba, omule!”

LeBron James a avut o reacție genială după ce a depășit recordul istoric de puncte al lui Kareem Abdul-Jabbar și a intrat în istoria NBA.

Reclamă 4 / 0/3

LeBron a fost copleșit total de emoții în fața publicului care i-a fost martor la momentul istoric. Acesta a scăpat și câteva cuvinte obscene în discursul său.

„Să fiu în prezența unei asemenea legende precum Kareem înseamnă atât de mult pentru mine. Toți cei care au făcut parte vreodată din această cursă alături de mine în ultimii 20 de ani, vreau doar să le mulțumesc foarte mult.

Către NBA… Vă mulțumesc foarte mult pentru că m-ați lăsat să fac parte din ceva la care am visat mereu. N-aș fi visat niciodată, într-un milion de ani, că este mai bun decât ceea ce este în seara asta. La naiba, omule! Vă mulțumesc!”, a spus LeBron James, citat nba.com.

LeBron James a depășit recordul Kareem Abdul-Jabbar

Cu 38.388 de puncte, LeBron l-a depăşit pe KAJ, care avea 38.387 puncte şi stabilise acest record în 1984, cu opt luni înainte ca „Regele James” să se nască.

LeBron James are 20 de sezoane în NBA şi 1.410 meciuri jucate.

James, care avea nevoie de 36 de puncte, a depăşit recordul cu zece secunde înainte de finalul sfertului trei al meciului cu Oklahoma City Thunder.

Înainte de sfertul patru, LeBron a fost felicitat în teren de Jabbar, aflat în sală şi care s-a retras din activitate în 1989.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și