Închide meniul

Patronul care a fost amendat cu 10 milioane de dolari după ce a fost acuzat de rasism şi misoginie! Nu a scăpat nici de suspendare

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 septembrie 2022, 11:25

Patronul care a fost amendat cu 10 milioane de dolari după ce a fost acuzat de rasism şi misoginie! Nu a scăpat nici de suspendare

Patronul lui Phoenix Suns, Robert Sarver, amendat cu 10 milioane de dolari

Robert Sarver a primit o amendă colosală / Profimediaimages

  • Robert Sarver a fost amendat drastic
  • Patronul lui Phoenix Suns a primit o lovitură de proporţii

Patronul lui Phoenix Suns, Robert Sarver, a fost amendat cu 10 milioane de dolari după ce a fost acuzat de rasism şi misoginie. Omul de afaceri care are o avere estimată la 800 de milioane de dolari a fost şi suspendat pentru un an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul lui Phoenix Suns, Robert Sarver, amendat cu 10 milioane de dolari

NBA a comandat o anchetă independentă după ce, la 4 noiembrie 2021, a apărut pe ESPN un articol cu privire la declaraţiile şi comportamentul lui Sarver.

Raportul celor care au făcut ancheta s-a bazat pe informaţii obţinute din discuţii cu 320 de persoane, inclusiv foşti şi actuali angajaţi care au lucrat cu Robert Sarver în cei 18 ani de când acesta este la Phoenix Suns. S-au evaluat peste 80.000 de documente şi alte materiale, inclusiv email-uri, mesaje şi video-uri. Sarver şi Phoenix Suns au cooperat cu anchetatorii independenţi, anunţă news.ro.

Reclamă

Rezultatele anchetei arată, între altele, că Sarver a folosit cel puţin de cinci ori un cuvânt rasist când menţiona declaraţiile altor persoane, a avut în mai multe rânduri comportament incorect faţă de angajate, a făcut comentarii cu referiri sexuale la locul de muncă, a făcut comentarii nepotrivite cu privire la aspectul fizic al angajatelor şi al altor femei şi de câteva ori a avut comportament nepotrivit faţă de bărbaţi angajaţi.

În plus, Sarver a avut un comportament dur şi umilitor faţă de angajaţi, el ţipând la ei şi înjurându-i.

Reclamă

NBA l-a suspendat un an pe finanţatorul lui Phoenix Suns

Raportul arată că Robert Sarver i-a informat pe anchetatori cu privire la eforturile sale de a promova diversitatea, echitatea şi incluziunea. Anchetatorii nu au găsit dovezi că Sarver ar fi fost motivat de ură rasială sau ură legată de gen în comportamentul său greşit de la locul de muncă.

Ca urmare a concluziilor anchetei, NBA a decis suspendarea pe un an a lui Sarver, ceea ce înseamnă că în perioada respectivă el nu va fi prezent la nicio facilitate a echipelor din NBA sau WNBA şi la nicio arenă, nu va participa la niciun eveniment NBA sau WNBA, inclusiv antrenamente sau activităţi ale partenerilor de afaceri, nu va avea nicio implicare în operaţiunile echipelor Suns şi Mercury şi nu va avea nicio implicare în activităţile NBA şi WNBA.

În ceea ce priveşte amenda de 10 milioane de dolari, pedeapsa maximă permisă de regulamentele NBA, banii vor fi donaţi unor organizaţii care luptă împotriva rasismului şi misoginiei.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Regele" LeBron James, moment istoric în NBA, la 39 de ani: primul jucător cu 40.000 de puncte
Baschet • 3 mart., 9:47
„Regele” LeBron James, moment istoric în NBA, la 39 de ani: primul jucător cu 40.000 de puncte
Duelul dintre Sabrina Ionescu şi Stephen Curry va fi transmis pe un ecran uriaş de peste 750 de metri pătraţi
Baschet • 6 feb., 12:27
Duelul dintre Sabrina Ionescu şi Stephen Curry va fi transmis pe un ecran uriaş de peste 750 de metri pătraţi
Stephen Curry a marcat 60 de puncte în 41 de minute, dar Golden State a pierdut
Baschet • 4 feb., 12:02
Stephen Curry a marcat 60 de puncte în 41 de minute, dar Golden State a pierdut. A egalat recordul lui Kobe Bryant
Stephen Curry - Sabrina Ionescu, duel uriaş de aruncări de la 3 puncte
Baschet • 31 ian., 9:41
Stephen Curry – Sabrina Ionescu, duel uriaş de aruncări de la 3 puncte, în timpul All Star Weekend
Rapid, amendată drastic de FRF
Liga 1 • 20 dec., 19:56
Rapid, amendată drastic de FRF! Motivul pentru care giuleştenii au de achitat 22.500 de lei