Închide meniul

România, prima victorie a zilei cu Islanda. Debut cu dreptul pentru echipa naţională de baschet feminin a României

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 noiembrie 2021, 20:07

România, prima victorie a zilei cu Islanda. Debut cu dreptul pentru echipa naţională de baschet feminin a României

România a învins Islanda

Hepta

România – Islanda 65-59! Victorie uriaşă pentru tricolore

Principalele marcatoare ale partidei au fost Orban 19 şi Fodor 17 puncte, pentru România, respectiv Hinriksdottier 17, pentru Islanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorele vor juca a doua partidă din grupa C duminică, în deplasare, cu Spania. Din grupă mai face parte reprezentativa Ungariei, care primeşte, tot joi seară, vizita ibericelor, scrie news.ro.

Celelalte partide din grupă se vor juca după programul: cu Ungaria (24 noiembrie 2022, acasă), cu Islanda (27 noiembri, deplasare), cu Spania (9 februarie 2023, acasă) şi cu Ungaria (12 februarie, deplasare).

Din cele 10 grupe preliminare se vor califica la turneul final al Campionatului European din 2023 prima clasată în fiecare grupă, plus alte patru echipe de pe locul secund cu cea mai bună linie de clasament.

La turneul final al CE2023 sunt calificate direct gazdele competiţiei, Israel şi Slovenia.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și