Închide meniul

Serbia – Canada şi SUA – Germania, semifinalele Campionatului Mondial de baschet masculin

Antena Sport Publicat: 6 septembrie 2023, 18:07 / Actualizat: 4 octombrie 2023, 17:02

Reclamă
Serbia – Canada şi SUA – Germania, semifinalele Campionatului Mondial de baschet masculin

Serbia - Canada şi SUA - Germania, semifinalele Campionatului Mondial

Germania - Letonia 81-79 / Profimedia Images

Serbia – Canada şi SUA – Germania sunt semifinalele Campionatului Mondial de baschet masculin, în urma rezultatelor de miercuri, din ultimele două sferturi ale competiţiei care se dispută în Japonia, Filipine și Indonezia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Germania s-a calificat în semifinale în detrimentul Letoniei, scor 81-79 (36-34), în timp ce Canada a trecut de Slovenia, scor 100-89 (50-50).

Serbia – Canada şi SUA – Germania, semifinalele Campionatului Mondial de baschet

Marţi au obţinut calificarea în semifinale Serbia, după 87-58 cu Lituania, şi SUA, scor 100-63, cu Italia.

Astfel, în semifinalele FIBA World Cup se vor duela, vineri, Serbia – Canada şi SUA – Germania.

Finalele pentru medalii vor avea loc în 10 septembrie. Echipele care vor juca finala FIBA World Cup vor obţine calificarea directă la Jocurile Olimpice de la Paris.

Reclamă

În 2019, titlul mondial a fost câştigat de Spania, după finala cu Argentina (95-75). La ediţia din 2023, Spania ocupă locul 9, iar finalista Argentina nu s-a calificat la turneul final.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și