Închide meniul

Stephen Curry a învins-o la limită pe Sabrina Ionescu la aruncări de 3 puncte! Duelul s-a terminat cu o îmbrăţişare

Bogdan Stănescu Publicat: 18 februarie 2024, 10:17

Reclamă
Stephen Curry a învins-o la limită pe Sabrina Ionescu la aruncări de 3 puncte! Duelul s-a terminat cu o îmbrăţişare

Stephen Curry a învins-o la limită pe Sabrina Ionescu la aruncări de 3 puncte!

Stephen Curry şi Sabrina Ionescu / Instagram romania.basketball

Stephen Curry a învins-o la limită pe Sabrina Ionescu la aruncări de 3 puncte. Duelul dintre starul Golden State şi vedeta de origine română din WNBA s-a încheiat cu scorul de 29-26 în favoarea baschetbalistului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost primul eveniment de acest gen la spectacolul de weekend al ligii nord-americane de baschet, relatează news.ro.

Stephen Curry a învins-o la limită pe Sabrina Ionescu la aruncări de 3 puncte! Duelul s-a terminat cu o îmbrăţişare

Să sperăm că nu este ultima dată când facem acest lucru”, a declarat Sabrina Ionescu.

Stephen Curry vs Sabrina Ionescu 29 -26, într-o memorabilă primă ediție a unui concurs de aruncări de 3p NBA-WNBA, în cadrul #AllStarWeekend”, a transmis romania.basketball pe Instagram, alături de o poză cu cei doi.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Federatia Romana de Baschet (@romania.basketball)

Reclamă

Ionescu, în vârstă de 26 de ani, a câştigat concursul de 3 puncte din WNBA în 2023, cu un record de 37 de puncte. Curry, în vârstă de 35 de ani, este de două ori câştigător al concursului aruncărilor de 3 puncte din NBA, în 2015 şi 2021. Starul de la Golden State Warriors are un procentaj de 42,6% în carieră la aruncările de la mare distanţă.

 

Reclamă 4 / 0/3

Duelul dintre Sabrina Ionescu şi Stephen Curry, transmis pe un ecran uriaş de peste 750 de metri pătraţi

Duelul dintre Sabrina Ionescu şi Stephen Curry a fost transmis pe un ecran uriaş de peste 750 de metri pătraţi. Concursul de triple dintre Sabrina Ionescu şi Stephen Curry, din cadrul All-Star Game 2024, s-a desfăşurat în data de 17 februarie, pe un ecran LED uriaş, în locul tradiţionalului parchet, pe care au fost proiectate imagini şi statistici.

Duelul fără precedent dintre jucătoarea-vedetă de origine română din WNBA şi superstarul NBA nu a fost singurul eveniment din cadrul All-Star Game care s-a disputat pe ecranul LED creat de compania germană ASB GlassFloor şi care a fost instalat pe Lucas Oil Stadium din Indianapolis.

Meciul celebrităţilor, care s-a disputat vineri, 16 februarie, precum şi concursul de abilităţi şi cel de dunk-uri de sâmbătă, 17 februarie, s-au derulat pe ecranul gigant care are o suprafaţă de 756 de metri pătraţi.

NBA a subliniat, într-un comunicat de presă, că ecranul LED, care funcţionează practic ca un televizor normal, difuzează efecte vizuale în timpul fiecărui eveniment: de la diferite desene şi culori, la reluări ale fazelor şi statistici în timp real, sau jocuri interactive în timpii morţi.

Curry va arunca de pe linia de trei puncte din NBA

Duelul „Stephen vs Sabrina”, anunţat de NBA la sfârşitul lunii trecute, s-a desfăşurat după regulile specifice din cele două ligi. Curry trebuia să arunce de pe linia de trei puncte din NBA (între 6,7 şi 7 metri distanţă de inel), în timp ce Ionescu trebuia să arunce de la o distanţă de 6,2 metri, conform normelor WNBA.

Aşa cum anunţa pe reţelele de socializare, Sabrina Ionescu a aruncat tot de pe linia de trei puncte a NBA, ca şi Stephen Curry, jucătorul formaţiei Golden State Warriors.

Sponsorul All-Star Game, compania de asigurări State Farm, va dona Fundaţiei NBA bani pentru fiecare aruncare reuşită de cei doi jucători.

Reclamă

Sabrina Ionescu aborda acest concurs cu un avantaj: în iulie, jucătoarea în vârstă de 26 de ani a stabilit un nou record al NBA şi WNBA într-un concurs de trei puncte, obţinând 37 din 40 de puncte posibile cu 25 de reuşite din 27 de aruncări.

Performanţa Sabrinei Ionescu în concursul de trei puncte al WNBA a detronat-o pe cea reuşită anterior de doi jucători din NBA, care deţineau până la momentul respectiv recordul, cu 31 de puncte: Stephen Curry (2021) şi Tyrese Haliburton (2023).

După ce a fost detronat, Curry, care a câştigat de două ori concursul de trei puncte din NBA şi deţine recordul ligii ca număr de puncte de la distanţa respectivă, a provocat-o pe Sabrina Ionescu la un concurs televizat de aruncări de trei puncte. Ionescu a acceptat provocarea lui Curry, cu un mesaj în care i-a transmis: „Ne vedem la linia de trei puncte”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și