Închide meniul
VIDEO

Cum a putut fi surprinsă Taylor Swift în timpul Super Bowl. Imaginile au apărut pe ecranul gigant. Vedeta n-a ţinut cont de nimic

Antena Sport Publicat: 12 februarie 2024, 8:50

Reclamă
Cum a putut fi surprinsă Taylor Swift în timpul Super Bowl. Imaginile au apărut pe ecranul gigant. Vedeta n-a ţinut cont de nimic

Cum a putut fi surprinsă Taylor Swift în timpul Super Bowl

Taylor Swift, la Super Bowl - Profimedia Images

Taylor Swift s-a distrat teribil în timpul Super Bowl, iar anumite imagini au devenit imediat virale. Starul muzicii pop a venit pentru a-şi vedea la treabă iubitul, Travis Kelce, vedetă la Kansas City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Faptul că Taylor a devenit o prezenţă constantă la meciurile de fotbal american este clar, dar, de această dată, fanii s-au putut delecta cu imagini în care Swift nu a mai ţinut cont că se află în public.

Cum a putut fi surprinsă Taylor Swift în timpul Super Bowl

Taylor a fost surprinsă în timp ce dădea peste cap un pahar plin cu bere. Swift a băut astfel mai repede paharul decât prietena cu care se luase la întrecere, Ashley Avignone, iar imaginile s-au viralizat rapid.

Relaţia superstarului cu Travis Kelce, vedetă a echipei Kansas City, a adus o mulţime de noi fani pentru Chiefs şi pentru NFL în general.

Reclamă

Ea a reuşit să ajungă, alăturându-se zecilor de vedete de pe Allegiant Stadium. Swift a fost văzută la meci alături de prietenele sale celebre Blake Lively şi Ice Spice.

Taylor Swift, poveste de dragoste cu Travis Kelce

Ea a fost văzută, de asemenea, într-o lojă, discutând cu fratele lui Travis Kelce, Jason Kelce, precum şi cu Roger Goodell.

Jay-Z a fost văzut, de asemenea, cu fiicele sale, Blue Ivy Carter şi Rumi Carter, la meci, iar Beyoncé a fost văzută mai târziu stând într-o lojă.

Reclamă 4 / 0/3

În ceea ce priveşte vedetele din tribune, Paul Rudd, Queen Latifah, Lady Gaga, Gwen Stefani, Jared Leto, Luke Combs, LeBron James, Gordon Ramsay, Elon Musk, Jimmy Kimmel şi Jeff Goldblum au fost văzuţi încurajând echipele.

Printre alţi artişti care au fost prezenţi şi care au cântat în timpul marelui meci de campionat se numără Usher, care a fost capul de afiş al spectacolului din pauză. De asemenea, Reba McEntire a interpretat imnul naţional, Post Malone a cântat „America the Beautiful”, iar Andra Day a interpretat „Lift Every Voice and Sing”.

Kansas City Chiefs a câştigat Super Bowl

Kansas City Chiefs a câştigat Super Bowl şi a intrat în istorie. Kansas City Chiefs a învins cu 25-22 San Francisco 49ers, pe Allegiant Stadium, în Las Vegas, şi a câştigat pentru a treia oară Super Bowl în ultimii cinci ani.

Cei de la 49ers erau uşor favoriţi la primul Super Bowl desfăşurat în Las Vegas şi au fost de două ori la un pas de victorie pe Allegiant Stadium.

Chiefs au jucat în patru din ultimele cinci Super Bowl-uri şi au devenit prima echipă care a câştigat două titluri consecutive, după Patriots, care a reuşit acest lucru în sezoanele 2003 şi 2004.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 15:29 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și