Închide meniul

Crina Pintea, dezamăgită după CSM Bucureşti – Metz 24-27, în turul sferturilor Ligii Campionilor: „Am tras un an de zile”

Publicat: 28 aprilie 2024, 23:30

Reclamă
Crina Pintea, dezamăgită după CSM Bucureşti – Metz 24-27, în turul sferturilor Ligii Campionilor: „Am tras un an de zile

Crina Pintea, dezamăgită după CSM Bucureşti - Metz 24-27, în turul sferturilor Ligii Campionilor

Crina PIntea, în CSM Bucureşti - Metz - Profimedia Images

Crina Pintea a susţinut că este dezamăgită după CSM Bucureşti – Metz 24-27, meci din turul sferturilor Ligii Campionilor. Eşecul ne duce departe de Final Four-ul competiţiei, dar Crina crede în şansele din returul de pe 4 mai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Suntem puțin mai mult dezamăgite. Am avut foarte multe momente bune însă cred că puteam să fim mult mai atente în unele situații. Puteam să avem mult mai multă răbdare în faza de atac, să fim puțin mai atente în faza de apărare, mai agresive.

Crina Pintea, dezamăgită după CSM Bucureşti – Metz 24-27, în turul sferturilor Ligii Campionilor

Eu cred foarte mult până la final. Cu o apărare mai bună cred că putem să întoarcem rezultatul. Trebuie să ne ducem acolo să ne batem. Asta am vrut și astăzi dar nu am făcut de foarte multe ori acest lucru.

Este obiectivul nostru, e ceea ce ne dorim. Am tras un an de zile pentru meciurile astea. Ne dorim din toată inima și acum e puțin dureros faptul că nu am putut să câștigăm meciul acesta mai ales că am avut extraordinar de multe momente bune.

Foarte mulți oameni sunt alături de noi. Și astăzi a fost sala plină, atmosfera a fost una extraordinară. Ne dorim să creadă în noi până la final. Așa cum ei își doresc foarte mult ca noi să facem un rezultat bun, noi ne dorim de mai multe ori să facem treaba asta și clar că ne vom bate atât pentru noi cât și pentru oamenii care ne susțin”, a spus Crina Pintea după meci.

Reclamă

CSM Bucureşti – Metz 24-27, în turul sferturilor Ligii Campionilor

CSM Bucureşti a fost învinsă duminică, pe teren propriu, de Metz Handball, scor 27-24 (15-14), în manşa tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Returul va avea loc în 4 mai, pentru un loc la Turneul Final Four.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 9 goluri, Ostergaard 4, Arntzen 3, Kobylinska 3, pentru CSM, respectiv Valentini 7, Jorgensen 7, Bouktit 7, pentru Metz.

CSM Bucureşti s-a calificat în sferturi după dubla cu Krim Ljubljana din faza play-off (30-24, 30-24).

Reclamă 4 / 0/3

Anterior, campioana României a încheiat pe locul 4 în grupa A, ratând calificarea directă în sferturi, în urma rezultatelor: 28-24 şi 25-29 cu Odense, 24-26 şi 31-28 cu SG BBM Bietigheim, 23-27 şi 26-24 cu Gyor, 41-26 şi 35-26 cu IK Savehof, 28-30 şi 21-24 cu Brest, 29-24 şi 44-26 cu Buducnost, 29-29 şi 30-23 cu DVSC Debrecen.

În sferturile de finală se mai joacă partidele dintre FTC Budapesta – Team Esbjerg (25-26 în tur), Vipers – Gyor (23-30) şi SG BBM Bietigheim – Odense (30-26).

Câştigătoarele din faza sferturilor se vor califica la Turneul Final Four de la Budapesta, din 1-2 iunie. CSM Bucureşti a jucat ultima dată la Turneul F4 în 2018.

Deţinătoarea trofeului este Vipers Kristiansand.

 

 

Reclamă
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, la Trophee Clarins. Organizatorii au anulat toate meciurile zilei din cauza ploii 15:00 UPDATEGigi Becali, mesaj tranşant pentru Louis Munteanu: „Întrebaţi-l: ‘Vrea în Liga Campionilor sau în Giuleşti?'” 14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes Vezi toate știrile
Citește și