Închide meniul
EXCLUSIV

Reacţia preşedintelui Federaţiei Române de Polo, după ce jucătorii naţionalei de polo au fost blocaţi pe aeroport în Belgrad!

Bogdan Stănescu Publicat: 9 iulie 2024, 16:43

Reclamă
Reacţia preşedintelui Federaţiei Române de Polo, după ce jucătorii naţionalei de polo au fost blocaţi pe aeroport în Belgrad!

Naţionala de polo a României, într-un meci disputat cu Serbia / Profimedia Images

Reacţia preşedintelui Federaţiei Române de Polo, după ce jucătorii naţionalei de polo au fost blocaţi pe aeroport în Belgrad, a venit în exclusivitate pentru AntenaSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele Federaţiei Române de Polo, Alexandru Matei, a anunţat că Federaţia Română de Polo se va consulta cu departamentul său legal şi cu compania prin care a cumpărat biletele de avion pentru a vedea ce demersuri va face în continuare. Alexandru Matei a precizat că Federaţia Română de Polo nu a fost contactată încă de TAROM.

Reacţia preşedintelui Federaţiei Române de Polo, după ce jucătorii naţionalei de polo au fost blocaţi pe aeroport în Belgrad!

„(n.r. despre incidentul cu zborul naţionalei) Şi eu am fost exact în situaţia lor. Am fost sportiv de înaltă performanţă şi am fost şi la Jocurile Olimpice şi înţeleg ce înseamnă, pe ultima sută de metri, să pierzi o noapte şi atâtea ore pe autocar.

Ei trebuiau să fie acasă la ora 15:00, au ajuns acasă la ora 4 dimineaţa, cu mult mai multă oboseală.

Mi se pare absurd. Iar ceea ce se întâmplă la TAROM, este a nu ştiu câta oară în România când un lucru merge prost şi, în continuare, nu facem absolut nimic.

Reclamă
Reclamă 4

(n.r.: Vă veţi primi banii înapoi?) Nu ştim absolut nimic deocamdată. Mă bucur că băieţii mi-au ajuns acasă, sper să doarmă în continuare, şi la ora asta, pentru că trebuie să se odihnească.

Urmează să vedem exact ce proceduri trebuie demarate”

Urmează să vedem exact ce proceduri trebuie demarate. Chiar azi de dimineaţă am auzit un reprezentant al TAROM, care spunea foarte elegant, că lucrurile sunt normale, că ei se ocupă de absolut tot. Pe noi nu ne-a contactat nimeni, avem aproape 20 de bilete luate la ei. Compania prin care noi am luat biletele a spus că încearcă să facă toate demersurile să ia legătura cu TAROM-ul. Ieri, timp de atâtea ore, nouă nu ne-a răspuns nimeni de la TAROM. Inclusiv la ghişeul lor din Belgrad.

(n.r.: Cât de greu a fost să găsiţi soluţia asta?) Foarte greu. Am avut varianta să trimitem un autocar din România, dar era mult prea lung timpul de aşteptare. Norocul nostru, în baza relaţiilor noastre foarte bune cu federaţia sârbă, ei ne-au sprijinit cu un autocar, bineînţeles, contra cost. În aproximativ două ore autocarul a fost la aeroport, după care i-a transportat pe băieţi direct în România.

Reclamă

Încă aştept, să vedem, prin departamentul legal, ce trebuie să facem. Aştept de la compania prin care am luat biletele să ne spună ce demersuri consideră ei că trebuie făcute, pentru că ei cunosc aceste proceduri. După care, dacă nu suntem mulţumiţi de ele (n.r.: de aceste proceduri), vom continua mai departe”, a declarat Alexandru Matei pentru AntenaSport.

Jucătorii naţionalei au fost blocaţi pe aeroportul din Belgrad în urma grevei piloţilor de la TAROM. Naţionala de polo s-a întors, în cele din urmă, acasă cu un autocar sârb, care a venit să îi ia pe tricolori de la aeroportul din Belgrad.

Mulțumim, TAROM, pentru «redirecționare» și mai ales că nu ne-ați avertizat. La prețurile pe care le practicați, nici o sticlă de apă nu oferiți. Mulțumim din nou”, a reacţionat dur şi selecţionerul naţionalei de polo, Bogdan Rath.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și