Închide meniul

Ronnie O`Sullivan, mesaj pentru rivali înainte de finala UK Championship: „Le-aș ruina puțin carierele și asta ar fi grozav”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 decembrie 2023, 9:57

Ronnie O`Sullivan, mesaj pentru rivali înainte de finala UK Championship: „Le-aș ruina puțin carierele și asta ar fi grozav

Ronnie O`Sullivan, înainte de finala de la UK Championship

Ronnie O`Sullivan, în timpul unui meci - Profimdia Images

Ronnie O`Sullivan a avut o reacţie incredibilă înainte de finala cu Ding Junhui de la UK Championship, a noua a sa la prestigiosul turneu. „Racheta” a trecut în semifinale de Hossein Vafaei, cu 6-2, şi va lupta pentru al optulea său trofeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronnie ne-a obişnuit cu declaraţiile sale mai puţin obişnuite în lumea snookerului şi a avut grijă să vină cu un nou mesaj pentru rivalii săi din circuit.

Ronnie O`Sullivan, reacţie incredibilă înainte de finala cu Ding Junhui de la UK Championship

„Mă mențin la acest nivel și nu le permit celorlalți jucători să aibă o carieră asemănătoare. Dacă pot să îi opresc pe Mark Selby, Judd Trump, Ding Junhui sau Neil Robertson să câștige câteva trofee, le-aș ruina puțin carierele și asta ar fi grozav.

Câteodată asta mă motivează să joc în continuare. Mă simt foarte proaspăt. Aceste turnee nu sunt o problemă. Vin destul de relaxat aici. Mă simt fericit să ajung atât de departe, este grozav și mă bucur de această săptămână”, a spus Ronnie, citat de eurosport.ro.

Dacă Ronnie şi-a trecut în cont 7 trofee la UK Champioship, şi Ding Junhui se poate lăuda cu trei titluri. Pentru a atinge ultimul act, chinezul a trecut de cel mai în formă jucător din acest sezon, Judd Trump, cu 6-4.

Reclamă

Pentru cei doi, aceasta va fi a 31-a întâlnire directă, iar englezul conduce la acest capitol cu 20-7, fiind înregistrate şi 3 remize. De asemenea, aceasta este a şasea finală dintre ei, Ronnie câştigând patru.

Pe de altă parte, Ding a câştigat ultimele două dueluri cu cel considerat cel mai mare jucător din istorie. Unul dintre ele a reprezentat un sever 6-0, chiar la UK Championship, anul trecut, în faza sferturilor de finală.

Ronnie O`Sullivan, declaraţie şocantă despre recordurile uriaşe atinse

Ronnie O`Sullivan a avut o declaraţie incredibilă legată de recordurile uriaşe atinse de-a lungul carierei. Ajuns la 47 de ani, „Racheta” nu vrea să fie în viaţă atunci când acestea vor fi doborâte.

Reclamă 4 / 0/3

Ronnie este septuplu campion mondial, record pe care îl împarte cu Stephen Hendry. Alte recorduri sunt reprezentate de cele 7 titluri Masters, 7 titluri de la UK Championship, dar şi de cele 39 de trofee ale competiţiilor pe puncte deţinute.

„Pentru mine, totul este despre titluri, să las o moștenire și să las ținte pe care alții să încerce să le urmărească și să le atingă. Sper să fiu mort atunci când îmi vor fi depășite recordurile.

Sunt fericit pentru victoria de astăzi și pentru calificarea în turul următor. Mark a avut un joc solid la start. Eu am făcut câteva greșeli și m-a pedepsit. A arătat bine, așa că am știut că trebuie să ridic nivelul de joc. M-am bucurat că am fost capabil să revin în joc și să îl câștig”, a spus Ronnie, citat de World Snooker.

Pe lângă cifrele prezentate mai sus, aducem aminte şi de cele 15 break-uri maxime, dar şi de cele peste 1200 de break-uri de peste 100 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și