Închide meniul
Video

Chef Nicolai Tand face ultimele pregătiri pentru Dancing on Ice: VIS ÎN DOI. Marea lui provocare: „O piruetă pe gheață e greu de făcut”. Show-ul începe în curând pe Antena 1

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 februarie 2022, 22:37 / Actualizat: 9 februarie 2022, 14:11

Reclamă

Chef Nicolai Tand vine la Dancing on Ice: VIS ÎN DOI

Antena Sport

Ocupat cu bucătăria, Chef Nicolai Tand a mers rar la patinoar. „De două sau de trei ori în viața mea am pus patine în picioare„, a recunoscut bucătarul celebru din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În copilărie era toată ziua pe gheață. Juca hochei, dar patine.

Chef Nicolai Tand, la Dancing on Ice: VIS ÎN DOI

Eram cu cizme, se mai rupea gheața. Cădeam în apă și ajungeam acasă cu pantalonii deja înghețați pe jumătatea„, a dezvăluit Tand la Antena Sport.

Marea provocare pe patine pentru Chef Nicolai Tand e să învețe să facă o piruetă, la Dancing on Ice: VIS ÎN DOI, super show-ul pe gheață care începe în curând la Antena 1.

O piruetă pe gheață e greu de făcut. Când o vezi la televizor zici că pare ușoară„, a spus Tand.

Reclamă
Reclamă

Patinele pot fi o provocare pentru Chef Nicolai Tand și în bucătărie. „Cred că aș petrece o zi întragă să curăț un sac de cartofi cu lama de la patină. Taie foarte bine, dar e incomodă„, a reacționat acesta. A ținut totuși să asigure că nu ar avea bătăi de cap dacă ar deține un restaurant pe gheață.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:06

PAOK – Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic

9:46

Ce reacție a putut avea Dan Șucu, când a aflat de scandalul incredibil din timpul meciului Rapid – Oțelul 0-0: „Înțelegeți asta!”

9:38

Lamine Yamal, gol senzaţional în Osasuna – Barcelona 4-2. Cifre uimitoare pentru vedeta de 17 ani a catalanilor

8:20

VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și