Închide meniul
Video

Tricolorii au simţit energia fanilor la EURO 2024! Stanciu le-a mulţumit, la revenirea acasă: „Vrem să fim modele de urmat”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 iulie 2024, 20:53 / Actualizat: 10 iulie 2024, 19:07

Reclamă

Tricolorii au simţit energia suporterilor la EURO 2024

Jucătorii naţionalei României

Tricolorii au simţit energia fanilor la EURO 2024! Fanii le-au dat energie fotbaliştilor lui Iordănescu la EURO 2024 şi tot ei au venit să-i felicite pentru ce au reuşit, la întoarcerea acasă, deşi era trecut de miezul nopţii. Mascota naţionalei i-a întâmpinat pe suporteri la Mogoşoaia!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

RONNY i-a primit pe fani la Mogoşoaia şi i-a făcut să se simtă ca acasă. Mascota naţionalei „a bătut cuba” cu suporterii şi s-a pozat cu toată lumea.

Tricolorii au simţit energia fanilor la EURO 2024!

Nicolae Stanciu le-a mulţumit fanilor pentru energia pe care au primit-o pe teren, la EURO 2024!

Vrem să fim modele de urmat pentru această generaţie. Să fim exemple bune, să aibă de unde să înveţe„, a declarat Nicolae Stanciu.

Au fost fani care au bătut 500 de kilometri, ca să-i aştepte pe fotbaliştii români la Mogoşoaia.

Reclamă
Reclamă 4

(Prima dată spuneţi la băieţi de unde aţi venit) Din Vatra Dornei! Mie îmi place de Hagi, de Raţiu„, a spus unul dintre cei mai mici fani ai tricolorilor.

Pentru România fac orice, vin la orice oră„, a declarat un alt copil.

Fanii promit să fie alături de România şi în drumul spre primul Mondial după 28 de ani.

Reclamă

Am trăit intens. A fost o experienţă unică!„, a precizat un suporter al tricolorilor.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:17

Când îi va da Gică Hagi răspunsul final lui Răzvan Burleanu! Anunțul „Regelui” despre preluarea naționalei

15:15

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și