Închide meniul
Foto

Armand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez!

Bogdan Stănescu Publicat: 5 august 2024, 23:31

Reclamă
Armand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez!

Armand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina!

Armand Duplantis şi-a bătut recordul mondial la Jocurile Olimpice de la Paris / Profimedia Images

Armand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! În vârstă de 24 de ani, Armand Duplantis a stabilit cel de al nouălea record mondial al lui în proba de săritură cu prăjina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În finala de la Jocurile Olimpice 2024, Armand Duplantis a sărit, din a treia încercare, 6.25 metri. Precedentul record mondial, care îi aparţinea tot lui, era de 6.24 metri.

Armand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina!

Imediat după stabilirea noului record mondial, Armand Duplantis a mers în sectorul în care se aflau apropiaţii lui. Printre cei cu care suedezul s-a felicitat s-a numărat şi iubita acestuia, Desiré Inglander.

În finala la săritura cu prăjina de la Jocurile Olimpice, Armand Duplantis s-a clasat pe primul loc, cu 6.25 metri. Pe 2 s-a clasat americanul Sam Kendricks, care a sărit 5.95 metri. Pe 3 a fost grecul Emmanouil Karalis, care a sărit 5.90 metri.

Armand Duplantis a făcut un tur de onoare, în faţa celor 70.000 de oameni veniţi să urmărească finala probei de săritură cu prăjina de la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:42

Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit”

0:24

„Ne-au călcat în picioare, nu legăm trei pase!” Claudiu Petrila, devastat după Rapid – Sepsi 2-2. Care e noul obiectiv al echipei

0:10

„Demisia, demisia!” Galeria Rapidului a început „revoluţia”! Numele antrenorului cerut insistent de ultraşi în Giuleşti!

23:55 5 aug.

Rapid – Sepsi 2-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care rămân fără victorie în acest sezon din Liga 1!

23:52 5 aug.

Ultimul transfer făcut de Dan Şucu, apariţie surpriză în Giuleşti! Mijlocaşul care vine să scoată Rapidul din criză

23:11 5 aug.

„Visăm foarte departe” Elias Charalambous, gata de duelul Sparta Praga – FCSB! Cipriotul, mesaj şi despre Lucescu: „Sunt fericit”

1 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România, eliminată în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate 3 FotoJordan Chiles s-a aşezat în genunchi la festivitatea de premiere, după ce i-a „suflat” bronzul româncei Ana Maria Bărbosu 4 Ana Maria Bărbosu a ratat incredibil medalia de bronz în finala la sol! O contestaţie a lăsat-o în afara podiumului 5 FotoIubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris 6 România – India 2-3. Tricolorele au luptat admirabil, dar au pierdut în optimile de finală la Jocurile Olimpice
Citește și