Închide meniul

"Aţi fost ca o mamă". O antrenoare de top din România a fost învinsă de Covid-19 la doar 58 de ani. "Aș face orice să mă certați din nou"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 martie 2021, 16:16

"Aţi fost ca o mamă". O antrenoare de top din România a fost învinsă de Covid-19 la doar 58 de ani. "Aș face orice să mă certați din nou"

Facebook Federaţia Română de Atletism

Maria Hagimă a încetat din viaţă la 58 de ani

Maria Hagimă a fost infectată cu noul coronavirus, iar starea ei de sănătate s-a înrăutăţit în ultimele două săptămâni. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Hagimă a încetat din viaţă la 58 de ani

Maria Hagimă a fost una dintre cele mai apreciate antrenoare din atletismul românesc. Ea activa la Clubul Sportiv Şcolar Bacău. Elevii Mariei Hagimă au strâns peste 250 de medalii la Campionatele Naționale de juniori şi tineret. 

"Dumnezeu să vă ierte! Ați fost cea mai bună antrenoare. Ați fost ca și o mamă pentru noi! Nu îmi vine să cred ca nu mai sunteți printre noi, și nu mai sunteți alături de noi. Sper să vă fie ușor acolo sus și sper sa ne Vegheați și sa aveți grijĂ de noi. Vă iubim!", a spus Maria Lușa, citată de prosport.

"S-a stins o ființă atât de dragă, lăsând în urmă durere și tristete. Nu o să vă uit niciodată. Ați fost ca o a doua mamă pentru mine. Aș face orice să mă certați din nou la antrenamente sau să vă mai văd zâmbind. Dumnezeu v-a luat prea devreme de lângă noi. Sunteți un înger!", a declarat şi Ramona Verman, potrivit sursei citate.

Federaţia Română de Atletism a reacţionat în urma veştii tragice printr-un comunicat.

Reclamă

"Drum lin spre ceruri, Maria Hagima! Federația Română de Atletism anunță cu tristețe dispariția din această lume a profesoarei Maria Hagima, la numai 58 de ani. Maria Hagima a absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport București, după care a obținut diploma de masterat la Universitatea „Vasile Alexandri” din Bacău (Psihologia sportului de performanță)", a transmis forul naţional.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! Vezi toate știrile
Citește și