Închide meniul

Elveția l-a înscris la ”Europene” pe Mancini, atletul nazist care i-a făcut ”maimuțe” pe jucătorii naționalei franceze

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 24 februarie 2021, 12:01

Elveția l-a înscris la ”Europene” pe Mancini, atletul nazist care i-a făcut ”maimuțe” pe jucătorii naționalei franceze

Profimediaimages

Mancini are 6.61 record personal pe 60 m.

Pascal Mancini, atletul specializat în proba de 100 de metri, revine în lotul elvețian și o face pe ușa principală, fiind convocat pentru Campionatul European de Sală ce se va desfășura în Polonia, la Torun, între 5 și 7 martie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mancini, care deține și recordul elvețian la ștafeta 4 x 100, a fost suspendat de federația helvetă în 2018, sătulă de comentariile sale xenofobe constante. Printre aletele, el a postat pe rețelele de socializare un clip cu niște maimuțe dansând, după ce Franța a devenit campioană mondială la fotbal, în Rusia. N-a mai primit acceptul de a participa la ”Europenele” în aer liber de la Berlin, din același an. În 2012, fusese descoperit pozitiv cu nandrolon la un control antidoping, fiind suspendat doi ani. Apoi, în 2014, realizase salutul ”Quenelle”, considerat a fi de natură nazistă. ”În 2012, vina nu a fost a mea. Medicul îmi făcea injecții pentru a-mi calma durerile articulare. Cu toate că a informat federația despre această problemă, am fost suspendat”, a declarat Pascal Mancini. 

În iulie 2018, Pascal fusese suspendat pe o perioadă nedeterminată. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Daniel Ricciardo, penalizat cu trei locuri pe grila de start la Marele Premiu din Miami! Motivul pentru care a fost pedepsit 15:19 FotoAndrea Compagno a devenit tată! Primul mesaj al italianului după ce soţia lui a născut un băieţel 15:02 „E nebunia lui Gigi!” Bănel Nicoliță, verdict surprinzător după FCSB – Rapid 2-2! Cum pot ajunge roș-albaștrii în Europa 14:48 VideoDaniel Ricciardo nu îl iartă pe Lance Stroll după accidentul teribil din Marele Premiu al Chinei: „Fierbe sângele în mine” 14:34 „Sunt infatuați! Rușine!” Adrian Porumboiu, atac direct la adresa arbitrilor VAR de la FCSB – Rapid 2-2! 14:30 LIVE VIDEOBlackburn – Sheffield e ACUM în AntenaPLAY. QPR – Preston 1-0. Spectacol total în Championship 14:11 „E pentru prima dată!” Basarab Panduru, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu! Ce a remarcat în FCSB – Rapid 2-2 14:10 Ionuţ Chirilă a făcut-o praf pe Rapid după derby-ul de pe Arena Naţională: „A părut o echipă de Liga 3”! A criticat dur şi FCSB! 13:56 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 e ACUM în AntenaPLAY! Porsche şi Ferrari luptă pentru supremaţie la Imola 13:44 Sepsi – Universitatea Craiova LIVE TEXT (19:00). Costel Gâlcă, la debutul pe banca oltenilor! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și