Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Am fost în depresie!” Suspendată și abandonată, Andreea Ogrăzeanu a rupt tăcerea după 4 ani: ”Noi nu avem bani nici să ne dopăm!”

Avatar photo

De Silviu Corneanu
Publicat: 8 iunie 2021, 14:58

Andreea Ogrăzeanu a rupt tăcerea după 4 ani de zile. Cea mai rapidă româncă a fost suspendată în 2017, după ce a fost depistată pozitiv cu trimetazidină. Atleta a fost invitată la AS.ro LIVE și a dezvăluit faptul că a intrat în depresie.

Reclamă
Andreea Ogrăzeanu, în platoul AS.ro LIVE

AS.ro

Andreea Ogrăzeanu a rupt tăcerea. Atleta a povestit la AS.ro LIVE cum a ajuns să fie depistată pozitiv. Ogrăzeanu susține că este nevinovată și habar nu are cum a luat substanța respectivă.

Reclamă

Andreea Ogrăzeanu a rupt tăcerea

Trimetazidina a fost băgată pe lista substanțelor interzise chiar înainte ca Ogrăzeanu să fie depistată pozitiv. Atleta a intrat în depresie după ce a fost suspendată patru ani.

Am trecut linia de finish și au sărit șacalii pe mine. În februarie 2017. Am zis: ok. Făcusem zeci de mii de controale, nu am avut nicio porblemă. M-au căutat și acasă. Au venit la 6-7 dimineața, acasă la mine.

În decembrie făcusem ultimul control. În februarie l-am făcut pe cel cu pricina, iar după două săptămâni am primit mailul, mailul ăla pe care nu vrea nimeni să-l primească.

Era o substanță care nu mișcă niciun melc. Mi-a luat două luni de zile să-i învăț numele: trimetazidină. Nu știu de unde l-am luat. Nu știu unde se găsește. Anul ăla se băgase pe listă și trimetazidină”, a povestit Ogrăzeanu la AS.ro LIVE.

Reclamă

Andreea Ogrăzeanu, suspendată și abandonată

Andreea Ogrăzeanu a rupt tăcerea și spune că a încercat în zadar să-și demonstreze nevinovăția. Atleta susține că a fost victima unui complot. Federația Română de Atletism nu mai avea doctori în perioada respectivă pentru că toți au fost dați afară.

S-a consituit un proces. Am încercat să-mi demonstrez nevinovăția. Nu am reușit. Nu mi-a explicat nimeni de unde este. Am mai găsit cazuri de atleți care au folosit substanța asta. Am înțeles că se folosește de către atleții de 3.000.

Mi-am luat o super avocată. M-a ajutat enorm de mult. Mi-a susținut și căpuțul cum trebuie. Federația nu a dat niciun telefon. De ce să susțină cea mai bună sprinteră pe care o avea România. Nu am mai vorbit cu nimeni niciodată. Nici Federația, nici clubul. Nimeni nu a făcut nimic. Nu am reușit nimic.

Am făcut 4 ani de zile, zici că am omorât pe cineva. Cred că am fost prinsă la mijloc într-un complot ceva. Nu exista niciun doctor. Federația nu avea doctor, la momentul ăla. I-au dat afară pe toți și rămăsesem fără doctor. Am plătit patru ani. Se mai întâmplă să fie oameni nevinovați care plătesc”, a spus Ogrăzeanu la AS.ro LIVE.

Șituația dramatică în atletismul românesc

Andreea Ogrăzeanu susține că în România nu ai bani nici să te dopezi. Atleta a fost ajutată de iubitul său să treacă peste momentele dificile.

Am trecut peste și vreau să-mi continui viața. M-am gândit un an de zile. Am fost în depresie, nu voiam să mai aud de atletism. A fost depresie. După am zis că nu pot să rămân în bula asta, trebuie să fac ceva. Mi-a zis iubitul să pregătesc fotbaliști. Sunt foarte bună pe partea asta.

În România, nu se poate dopa lumea. Nu avem bani să ne dopăm. Am stat de vorbă cu o doamnă și mi-a zis că dacă vreau să iau vitaminizare mă costă 1.000 de euro. Mai luăm de pe la moldoveni, că sunt mai ieftine”, a mai spus Andreea Ogrăzeanu.

Reclamă
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
EMISIUNI
Nana Falemi, la AS.ro LIVE
Nana Falemi, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
9:03 Nicolae Dică a dat verdictul pentru Octavian Popescu: „Mai rar găseşti cu inteligenţa lui!” 8:34 Foto„Spaima Litoralului” a răbufnit la adresa lui Gigi Becali: „Parcă îi e ruşine cu mine! A uitat cât l-am ajutat. Acum mă numeşte ‘cuiva’!” 8:30 Mihai Stoica, comparaţie între Leo Strizu şi Sir Alex Ferguson: „Crezi că el conducea antrenamentele?”. Ce a spus despre Mihai Pintilii 7:00 Ciprian Stoica este ACUM invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Cel mai urmărit influencer român din zona de fotbal a venit să-și spună povestea 25
ian.
23:44
Academico Viseu – FC Porto 0-3. Calificare facilă pentru „dragoni”, în exclusivitate în AntenaPLAY! FC Porto – Sporting, marea finală din Cupa Ligii Portugaliei
25
ian.
23:23
EXCLUSIVIonel Ganea, reacție incendiară la adresa lui Mihai Pintilii: „Să tacă din gură! Ce, el crede că e Einstein, iar restul papagali?!” + Atac la Răzvan Burleanu
25
ian.
23:13
Jucătorul făcut „prost” de Lionel Messi a marcat primul său gol pentru Manchester United! Cum a înscris
25
ian.
22:52
VideoGabi Tamaș, în formă maximă și la 39 de ani: „Să mă filmați din cap până în picioare, că după zice lumea că sunt gras”
25
ian.
22:24
Mihai Stoica, declarație ironică despre Leo Strizu: „Stați să vedem ce părere are antrenorul cu licență PRO!”
25
ian.
21:41
Ionuț Negoiță a dezvăluit în ce condiții ar reveni la Dinamo: „Atunci poate mă mai gândesc!”
Pe același subiect
Nana Falemi
Fotbal • 25 ian., 10:15
Nana Falemi a fost invitatul lui Dan Pavel, la AS.ro LIVE
David Popovici, cu tricolorul pe umeri
Înot • 19 ian., 11:48
Camelia Potec, anunţ despre viitorul lui David Popovici. Ce se întâmplă cu „Regele Nataţiei” după ce dă BAC-ul şi când l-ar putea pierde România EXCLUSIV
Camelia Potec şi David Popovici
Extra • 19 ian., 8:00
Interviu eveniment cu Camelia Potec, la AS.ro LIVE! Ultimele detalii despre David Popovici
Știri
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Închide căutarea