Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Constantina Diţă a dezvăluit care a fost momentul ce putea să îi schimbe cariera: "Am fost prima sub listă, nu am prins lotul naţional!"

Antena Sport Publicat: 12 martie 2021, 7:53

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Constantina Diţă a dezvăluit care a fost momentul ce putea să îi schimbe cariera: "Am fost prima sub listă, nu am prins lotul naţional!"

Captură AS.ro LIVE

Constantina Diţă a făcut dezvăluiri savuroasă

  • Constantina Diţă a fost invitat lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri de la 10.30

Invitată la AS.ro LIVE, Constantina Diţă a vorbit despre începuturile carierei sale. La un moment dat, marea noastră campioană a concurat şi împotriva băieţilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am alergat când eram copil, dar alergam după animale. Am crescut în comuna Turburea şi la ţară alergi toată ziua după animale. Mi-a plăcut să alerg de mică. Înainte de a ajunge la liceu, în 1984, aveam 14 ani, când doamna Maricica Puică a câştigat medalia de aur la 3.000 de metri, de atunci am zis că vreau să ajung ca ea. 

A fost o competiţie pe liceu unde am câştigat proba şi i-am bătut şi pe băieţi. Mergând la faza judeţeană, acolo am ajuns pe 3, am bătut sportivii de la cluburi, eu venind de la ţară. Nu aveam  niciun fel de antrenament. Aveam tenişi cum mergeam la şcoală. Am terminat pe locul 3 şi finalul a fost la 'Coloana Infinitului', la Târgu Jiu", a dezvăluit Constantina Diţă la AS.ro LIVE.

Reclamă

Constantina Diţă a ratat selecţia în lotul naţional

Constantin Diţă a dezvăluit şi momentul care îi putea schimba carierea. Marea noastră campioană a dezvăluit cum a ratat selecţia la lotul naţional. 

"Domnul Zorilă, antrenorul care m-a descoperit, a venit la mine şi m-a întrebat dacă vreau să fac sport de performanţă. Eu abia aşteptam ca cineva să vină la mama acasă să îmi zică  Un an şi jumătate am făcut naveta Turburea – Târgu Jiu că am început să mă antrenez. Mama nu a fost de acord, ea are alte visuri pentru mine. Să fiu inginer miner şi să fac facultate. Eu am vrut să fac sport. 

Reclamă

Prima competiţie a fost în 1988, a fost o selecţie la Deva, când primele 20 erau selectate în lotul naţional. Am fost a 21-a, nu am intrat în lotul naţional. Am fost prima sub listă", a mai spus Constantina Diţă.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” Vezi toate știrile