Închide meniul

EXCLUSIV | Se luptă cu zâmbetul pe buze cu o boală crudă: "Nu vă mai plângeți că stați în izolare"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 mai 2020, 17:51

EXCLUSIV | Se luptă cu zâmbetul pe buze cu o boală crudă: "Nu vă mai plângeți că stați în izolare"

Captura video

Ana Maria Antăl a fost diagnosticată cu cancer limfatic

Ana Maria Antăl a făcut atletism și a ajuns campioana României la săritura în înălțime. Fata a trebuit să abandoneze atletismul din cauza problemelor de sănătate. S-a înscris la facultate cu gândul să se facă antrenoare, însă a fost lovită de o veste teribilă. Copila de 21 de ani suferă de cancer limfatic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Îți dai seama că nu e chiar așa, că nu ești invincibil. Cei mai mulți dau vina pe șocuri emoționale, pot zice c-am avut un șoc emoțional, dar nu pot da vina exclusiv pe asta. Adică, e de nicăieri. Așa o consider boala!", a spus Ana Maria Antăl pentru AntenaSport. 

Înfruntă boala cu zâmbetul pe buze

Ana Maria a învățat prin sport că trebuie să lupte până la capăt și înfruntă boala cu zâmbetul pe buze. Ca orice joc, lupta cu boala e un meci care trebuie câștigat.

"Am iubit sportul întotdeauna, de mică, și în continuare. Uite, în spital, m-am apucat să fac mișcare. M-aș apuca din nou de sport, pentru că iubesc stadionul. Pe partea de antrenorat și tot voi fi", a spus Ana Maria Antăl.

Reclamă

"Nu vă mai plângeți că stați în izolare"

Fosta atletă a trecut prin mai multe ședințe puternice de terapie și le-a transmis un mesaj românilor.

"Nu vă mai plângeți că stați în izolare! Viața e mult prea frumoasă. Sunt mulțumită că mă pot trata și la noi în țară și am noroc că am dat peste o doamnă doctor minunată. E trup și suflet, aleargă la propriu pe culoar. E ceva nemaiîntâlnit. Am încredere totală în ea!

Am început să mă bucur de orice, pur și simplu de orice apus, orice răsărit. Ascult muzică, dansez, nu mă plictisesc. Nu sunt un om să fug de mine, de singurătate, de gândurile mele", a adăugat fosta atletă. 
 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și