Închide meniul

I-au dat acum medalia olimpică de la Londra, din 2012! Între timp, Ruth Beitia s-a retras!

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 8 aprilie 2021, 9:34

I-au dat acum medalia olimpică de la Londra, din 2012! Între timp, Ruth Beitia s-a retras!

Profimediaimages

Până la Tokyo, Ruth Beitia este ”regina” la zi a săriturii în înălțime de la Jocurile Olimpice

Săritoarea în înălțime Ruth Beitia, retrasă din activitate, a fost anunțată că a devenit ”bronzul” de la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012, după nouă ani de procese și scandaluri. Tribunalul de Arbitraj Sportiv a respins recursul rusoaicei Svetlana Șkolina, precum și a încă 11 sportivi ruși, toți acuzați de dopaj, ceea ce a făcut ca atleta iberică, ocupanta locului 4 atunci, să ”prindă” podiumul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ruth Beitia a decis, imediat după Londra, să se retragă, supărată că nu a cucerit nicio medalie. După un an de pauză, a fost convinsă să revină, obținând ”bronzul” la Campionatele Mondiale de la Moscova. Unde, ce să vezi, a concurat și Șkolina, care a terminat pe locul secund! După suspendarea rusoaicei, Beitia a devenit vicecampioană mondială!

Beitia, care s-a retras în octombrie 2017, la 38 de ani, este unica atletă spaniolă cu două medalii olimpice, după ce a terminat pe prima treaptă a podiumului la Rio de Janeiro, în 2016. A cochetat cu politica, un singur an, după care a abandonat, motivând ”motive strict personale și de familie”. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și