Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Strigătul de disperare al campioanei europene Bianca Ghelber: „Mă duc undeva pe un câmp, să fac un cerc”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 septembrie 2022, 13:11

Strigătul de disperare al campioanei europene Bianca Ghelber: „Mă duc undeva pe un câmp, să fac un cerc

Strigătul de disperare al campioanei europene Diana Ghelber

Diana Ghelber e campioană europeană la aruncarea ciocanului / Profimedia Images

Strigătul de disperare al campioanei europene Bianca Ghelber vine la mai puţin de o lună de la medalia de aur câştigată la Munchen, la Campionatele Mondiale, la aruncarea ciocanului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana noastră susţine că va începe antrenamentele şi că nu are în Roman sau Bacău condiţiile necesare pentru a face performanţă. „Mă duc undeva pe un câmp, să fac un cerc” e anunţul incredibil făcut de Ghelber.

Strigătul de disperare al campioanei europene Bianca Ghelber

„După ce s-au terminat toate lucrurile cu bine, am uitat de toate greutăţile, dar credeţi-mă că a fost foarte, foarte greu. Din toate punctele de vedere. Să vă dau un exemplu. Eu am început antrenamentele de luni, dar fac alergare.

În două săptămâni va trebui să fac aruncări, eu neavând unde să arunc. Nici aici, la Roman, nici la Bacău. Anul trecut, am făcut naveta la Bacău şi am aruncat. Mai mult de atât ce să vă zic? Eu mă gândesc să mă duc undeva pe un câmp, să fac un cerc, ca să pot să arunc, să mă antrenez. Este un proiect la Bacău, de doi ani, dar nu se mai apucă nimeni.

La Bacău, aruncam pe terenul unui om influent. S-a construit lângă un bloc şi nu mai putem arunca, că dăm cu ciocanele în acel bloc. E şi de râs, dar e şi de plâns”, a răbufnit Bianca, în timpul emisiunii AS.ro LIVE.

Reclamă

Bianca Ghelber, poveşti incredibile din spatele medaliei de aur cucerite la Campionatul European

Bianca Ghelber a oferit detalii din spatele succesului obţinut la Campionatul European de la Munchen. Sportiva a fost invitata lui Cătălin Oprişan, în emisiunea AS.ro Live, unde a dezvăluit poveşti uluitoare.

„După ce am luat această medalie, a fost foarte uşor, am uitat de toate greutăţile din spate, de toate accidentările. Au fost foarte multe accidentări, mi-a fost greu să-mi revin, să fiu în prim-plan. Sunt foarte ambiţioasă şi optimistă, şi mă ajută să merg înainte.

Nu am realizat ce mi s-a întâmplat. Şi acum stau şi îmi reamintesc şi parcă nu-mi vine să cred că am câştigat această medalie. În concurs, orice este posibil. Am simţit că totul o să fie bine, că medalia va fi a mea. Totul s-a derulat spre bine.

Reclamă 4 / 0/3

Ţintim mult mai sus. Ne dorim să ajungem la Jocurile Olimpice şi să fim pe podium. Ne dorim foarte mult o medalie. De asta am muncit, aş încununa o carieră cu o medalie olimpică”, a dezvăluit Bianca Ghelber, la emisiunea lui Cătălin Oprişan.

Recomandări
  • Bianca Ghelber e campioană europeană la Munchen
  • Ghelber nu are unde să se antreneze

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și