Închide meniul

VIDEO | Imagini de colecţie! Un cameraman a alergat, pe pistă, mai repede decât atleţii. „Am încetinit, intenţionat, pentru a-i aştepta”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iunie 2021, 13:39

VIDEO | Imagini de colecţie! Un cameraman a alergat, pe pistă, mai repede decât atleţii. „Am încetinit, intenţionat, pentru a-i aştepta

finance.sina.com.cn

Imagini de colecţie! Un cameraman a alergat, pe pistă, mai repede decât atleţii

Filmarea a devenit imediat virală pe reţelele sociale. Cazul a devenit cu atât mai surprinzător cu cât cameramanul a recunoscut că putea ajunge mult mai repede la linia de sosire, dar şi-a redus viteza pentru a-i aştepta pe sportivi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagini de colecţie. Cameramanul din China care a fost mai rapid decât atleţii

Hao Xiaoyang a avut nevoie de 23 de secunde pentru a filma întreaga cursă. „Pe margine a fost un atlet care a fost încurcat de cameră„, a fost reacţia celor prezenţi.

Îmi place alergatul şi în special sprintul. Concurenţii din ziua respectivă erau cei mai buni din academie. A fost o mare provocare să îi urmăresc şi să îi filmez.

Stabilizatorul şi camera cântăreau 8 kilograme. Înainte de start m-am clătinat, dar mi-am revenit imediat. Când alergam, am încercat să menţin un cadru cât mai bun. Este o mare provocare să filmezi şi să îţi menţii viteza.

Reclamă

De asemenea, în timpul cursei, am încetinit în mod deliberat şi i-am aşteptat pe sportivi. Nu pot să fiu depăşit de sportivi. Eu nu mi-am găsit adversar, aşa că am devenit cameraman„, a declarat Hao Xiaoyang pentru finance.sina.com.cn.

Cameramanul a recunoscut că nu este prima dată când a fost pus într-o asemenea postură. A filmat într-un mod similar şi întrecerile universitare din 2019.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cameramanul, mai rapid decât atleţii
  • Cursa din China a devenit imediat virală

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și