Închide meniul
Foto

Adevărata dramă din spatele bătăii dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan. Dezvăluire tulburătoare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 septembrie 2022, 14:54

Adevărata dramă din spatele bătăii dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan. Dezvăluire tulburătoare

Adevărata dramă din spatele bătăii dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan

Colaj Bebeto şi bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Instagram / Youtube

Adevărata dramă din spatele bătăii dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan este legată de trăirile pe care le are fiul celor doi, Bebeto, care, din păcate a văzut imaginile cu părinţii săi care se bat pe stradă, chiar în faţa casei de la Snagov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Părintele Calistrat este cel care a atras atenţia în legătură cu situaţia în care se găseşte Bebeto, cel despre care chiar Anamaria Prodan susţine că a trecut printr-o perioadă grea după ce a văzut scena dintre cei doi.

Adevărata dramă din spatele bătăii dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan

„Ce înțelege acest copil când vede acest circ mediatic ieftin care nu face altceva decât să-i descalifice? Gândindu-mă la mama acestei fete care a fost o cântăreața admirată, iar dansa se poartă ca un adolescent neîmplinit și face aceste crize de isterie și simte nevoia să fie și mediatizate. Ai dat divorț, lasă omul în pace, vezi-ți de treaba ta, copilul să nu simtă distanță dintre voi și să crească frumos.

Care e educația dată acestui prunc? Că el când va fi mare să facă ca părinții lui? Probabil sunt persoane mondene care simt să arate societății că există și atunci creează aceste circării artificiale care atrag atenția. Este foarte impulsivă, ceea ce nu-i stă frumos unei femei să se comporte ca un bărbat”, a spus părintele Calistrat, citat de spynews.ro.

Fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf, devastat după ce a văzut bătaia părinţilor săi

„Bebeto a vazut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară şi nu se poate opri din timp. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la şcoală, în faţa colegilor şi în faţa întregii ţări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de ruşine că tatăl lui i-a batut mama, este traumatizat.

Reclamă

Mai mult, copilul a fost ameninţat că va fi luat pe sus şi dus cu forţa acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur şi simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima casnicie se repeta în cazul copilului din a doua casnicie„, a declarat Anamaria Prodan la realitatea.net.

Agentul de jucători îl acuză pe Reghecampf că a intrat cu forţa în casa ei, că ar fi împins-o. Mai mult decât atât, şi-ar fi bătut şi finii şi l-ar fi ameninţat chiar şi pe Bebeto, fiul pe care îl are cu Anamaria Prodan.

Mesaj care te lasă fără cuvinte pentru Bebeto, fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf

Bebeto nu a ajuns la botezul micuţului Liam, din cauza scandalului uriaş dintre părinţii săi. Bebeto a fost chiar speriat de imaginile care au fost făcute publice.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi e dor de tine, Bebe, şi mi-aş fi dorit să fii alături de noi. De-abia aştept să îţi vezi micul frăţior”, a fost mesajul pe car Luca Reghecampf i l-a scris lui Bebe, la care a asociat o poză cu Reghe, Corina Caciuc şi Liam, din timpul botezului.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și