Închide meniul
Foto

Adevăratul motiv pentru care Costel Corduneanu, unul dintre cei mai temuţi interlopi, ar putea fi înmormântat cu onoruri militare

Publicat: 17 aprilie 2024, 11:18

Reclamă
Adevăratul motiv pentru care Costel Corduneanu, unul dintre cei mai temuţi interlopi, ar putea fi înmormântat cu onoruri militare

Adevăratul motiv pentru care Costel Corduneanu, unul dintre cei mai temuţi interlopi, va fi înmormântat cu onoruri militare

Adrian Corduneanu şi Costel Corduneanu, la un eveniment / Instagram

Adevăratul motiv pentru care Costel Corduneanu, unul dintre cei mai temuţi interlopi, va fi înmormântat cu onoruri militare. Fostul luptător va fi înmormânat vineri, la Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Corduneanu a fost sportiv de performanţă şi a reprezentat România la Jocurile Olimpice din 1992 şi 1996. Până la această oră, surse din cadrul Ministerului Afacerilor Interne afirmă că o astfel de ceremonie nu a fost aprobată până în după-amiaza zilei de miercuri, 17 aprilie, scrie libertatea.ro.

Adevăratul motiv pentru care Costel Corduneanu, unul dintre cei mai temuţi interlopi, ar putea fi înmormântat cu onoruri militare

Costel Corduneanu va fi înmormântat cu onoruri militare, având în vedere a avut grad de subofiţer la Steaua şi Dinamo Braşov, scrie antena3.ro. Până să devină lider interlop, Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai valoroşi luptători ai României. Corduneanu a fost campion mondial la cadeţi şi a participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996. În 1996, la JO de la Atlanta a participat și fratele lui, Gheorghe Corduneanu, care a ieșit al șaptelea la lupte libere, categoria 48 kg.

El i-a cunoscut la Jocurile Olimpice pe Leonard Doroftei şi pe Laura Badea, cu care s-a şi împrietenit. „Eu îl cunosc ca sportiv, îl cunosc ca om care a luptat, care a avut rezultate. Atât pot eu spune despre Corduneanu. Ce spun alţii, sunt lucruri pe care le ştiu ei. Eu spun ce ştiu.

Multe cantonamente le-am făcut împreună, ei cu luptele, noi cu boxul. Îl cunosc de peste douăzeci de ani. Avem amintiri frumoase, am fost la două Olimpiade împreună. Dacă am fost colegi să nu crezi că am fost împreună. Ne întâlneam mai seară de seară, pe holuri, pe la cantină sau mai stăteam de vorbă pe afară„, spunea Leonard Doroftei.

Reclamă

Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela s-a prăbuşit emoţional

Soţia îndurerată a lui Costel Corduneanu este devastată şi în stare de şoc. Trei copii avea Graţiela Corduneanu (n.r. fostă Cercel) cu fostul luptător român, care a reprezentat România la două ediţii ale Jocurilor Olimpice.

Graţiela şi-a luat rămas bun de la Costel Corduneanu printr-un mesaj teribil postat pe contul ei de Facebook.

După atâția ani de iubire, respect și prietenie, ai plecat de lângă mine pentru totdeauna. Dragostea nu va pieri niciodată și știu că ne vom reîntâlni când va sosi momentul meu să mă alătur ție. Te iubesc, dragul meu soț. Domnul să te ocrotească în veșnicie!„, a transmis Graţiela Corduneanu pe reţelele sociale, potrivit spynews.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cu 20 de ani mai tânără era Graţiela Corduneanu decât soţul ei. Cei doi s-au căsătorit în 2023, după 16 ani de relaţie. Şi Graţiela a avut probleme cu legea. A fost trimisă în judecată, în urmă cu doi ani, după un scandal general care a avut loc într-un local din Iaşi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei Vezi toate știrile
Citește și