Închide meniul

Anamaria Prodan nu a mai ținut cont de nimic. Ce a putut spune despre botezul micuțului Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al amantei Corina Caciuc

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 septembrie 2022, 9:46

Anamaria Prodan nu a mai ținut cont de nimic. Ce a putut spune despre botezul micuțului Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al amantei Corina Caciuc

Anamaria Prodan nu a mai ținut cont de nimic.

Colaj Anamaria Prodan - Laurențiu Reghecampf / Instagram

Anamaria Prodan a răbufnit la puțin timp după botezul micuțului Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Chiar dacă a susținut recent că nu va mai da nicio declarație publică, vedeta nu s-a putut abține.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prodan a avut un mesaj prin care a ținut să-l pună într-o lumină proastă pe Reghe, cel cu care s-a bătut parte în parte cu două zile înaintea botezului. Antrenorul a și rămas cu urme pe față, în timp ce agentul și-a pus piciorul în ghips, înainte să scoată un certificat medico-legal.

Anamaria Prodan a răbufnit la puțin timp după botezul micuțului Liam

”Toate aceste prostii care îl dezavantajează total. Cu ochii rupți, bătut de nevastă, își cară copilul la botez. Băi, urât!”, a spus Anamaria Prodan, citată de wowbiz.ro.

Pe de altă parte, Laurenţiu Reghecampf a fost pus la zid după ce s-a bătut în plină stradă cu Anamaria Prodan. Imaginile ajunse în spaţiul public sunt incredibile şi au făcut înconjurul României. Una dintre apropiatele Anamariei, cântăreaţa de muzică populară Elena Merişoreanu, a avut o reacţie dură la adresa antrenorului lui Neftchi Baku.

Laurenţiu Reghecampf, pus la zid după ce s-a bătut în plină stradă cu Prodan

Elena Merişoreanu consideră că adevărata victimă este Anamaria Prodan şi l-a criticat în termeni duri pe Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă

„Anamaria Prodan nu e singură, noi o aparăm. Ruşine să-i fie lui Reghe că a ridicat mâna asupra mamei copilului lui, ruşine să-i fie! Ea a ţinut, săraca de ea, famila şi se zbate pentru copiii ei.

Ea avea grijă de mama ei, nu s-a ridicat de la spital şi el între timp se distra. Ea habar nu avea, săraca de ea. Anamaria Prodan nu e singură, noi o apărăm. Toată familia mea este lânga ea. Sunt în lacrimi că ea a păţit o aşa ruşine, să ridice mâna. Cum şi-a putut permite să facă aşa ceva. Este ruşinos ce s-a întâmplat. Deocamdată, aia a stricat casa lui Ana. Ea este o familistă, este o fată extraordinară„, a declarat Elena Merişoreanu la romaniatv.net.

Conform colegilor de la spynews.ro, Anamaria Prodan a ajuns şi luni dimineaţă în spital, acolo unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Prodan a mers apoi la IML pentru a emite un certificat medico-legal.

Reclamă 4 / 0/3

Prodan a plecat cu piciorul în ghips, după scandalul în care a fost implicată. De asemenea, ea avea şi vânătăi, iar braţul i-a fost imobilizat.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și