Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 30 iulie 2024

Viviana Moraru Publicat: 30 iulie 2024, 16:56 / Actualizat: 6 august 2024, 17:06

Reclamă

AntenaSport Update 30 iulie

David Popovici/ Profimedia

AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 30 iulie 2024, de pe site-ul AS.ro!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi toate reacţiile, după ce David Popovici a devenit campion olimpic, la proba de 200 m liber. Românul s-a calificat în semifinale şi la 100 m liber, având cel mai bun timp din seria lui.

AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 30 iulie 2024

1. Ţiriac, cadou pentru Popovici

Fiul lui Ion Ţiriac a anunţat că David Popovici va primi o limuzină electrică, de 50.000 de euro, pentru medalia de aur cucerită la Jocurile Olimpice. Aceeaşi maşină o va primi orice medaliat român cu aur la Paris.

2. Campioanele olimpice, cursă dramatică

Reclamă
Reclamă

Campioanele olimpice Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în finală la dublu vâsle după o cursă dramatică. Bodnar şi Radiş au terminat cursa pe primul loc după ce au fost pe 4. „Nu a fost niciun moment în care să mă gândesc că vom pierde”, a mărturisit Radiş.

3. Lovitura lui Gigi Becali

Tot de pe AS.ro afli ce lovitură uriaşă a dat Gigi Becali înainte de meciul decisiv Maccabi Tel Aviv – FCSB, care e în direct miercuri, de la ora 21:00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY. „Am semnat”, a anunţat Becali.

Reclamă

4. Louis Munteanu a ales

Louis Munteanu a ales între CFR Cluj şi FCSB. Fostul atacant al Farului s-a înţeles cu ardelenii. Aproape 3 milioane de euro plăteşte echipa din Gruia ca să îl aducă la Cluj.

5. Perez rămâne la Red Bull

Mexicanul Sergio Perez va continua alături de Red Bull în ciuda rezultatelor slabe. Christian Horner i-a decis viitorul lui Perez după o nouă prestaţie dezamăgitoare a pilotului în Marele Premiu al Belgiei, care a fost în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:43

Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta”

0:16

EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său

0:10

EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine”

0:08

EXCLUSIVNicolae Stanciu, cu gândul la World Cup 2026 după România – Lituania 3-1: „Acolo vrem să ajungem!”

23:50 9 sept.

UPDATEOFICIAL! Alexandru Cicâldău a fost prezentat de Universitatea Craiova: „Leul s-a întors pentru visul comun: titlul!”

23:46 9 sept.

Franța – Belgia 2-0. Cipru – Kosovo 0-4, în grupa României din Nations League. Rezultatele serii

1 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 2 România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol 3 VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!” 4 Miza uriaşă a meciului România – Lituania! Drumul spre Mondialul din 2026 poate deveni mai uşor 5 Ilie Dumitrescu, verdict în cazul lui Ianis Hagi înainte de România – Lituania: „Dacă ne aducem aminte, aşa erau şi la noi” 6 Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT
Citește și