Închide meniul
Foto

Bănel Nicoliţă a dat detalii despre noua sa iubită: „Sunt fericit!” Ce afacere au împreună

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 martie 2024, 9:04

Bănel Nicoliţă a dat detalii despre noua sa iubită: „Sunt fericit!” Ce afacere au împreună

Ce făcea Bănel Nicoliţă, în ziua derby-urilor dintre FCSB şi Rapid

Bănel Nicoliţă/ AntenaSport

Bănel Nicoliţă a dat detalii despre noua sa iubită. Bănel Nicoliţă are o relaţie de câţiva ani cu noua sa iubită, alături de care este fericit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliţă a spus că Şcoala de Fotbal pe care a deschis-o în Bucureşti este o afacere la care noua sa iubită a participat activ şi îl ajută enorm pe fostul jucător de la FCSB. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DIN VIAŢA LUI BĂNEL NICOLIŢĂ)

Bănel Nicoliţă a dat detalii despre noua sa iubită

Sunt fericit, sunt cu cineva de câţiva ani. Am început proiectul împreună de fotbal, mă ajută cu Şcoala. Am început un proiect nu greu, ci foarte greu. Îmi place, iubesc fotbalul. Copiii aceia sunt ca şi ai mei. Am două fete eu şi îţi dai seama că nebunia e mai mare„, a spus Bănel Nicoliţă în podcastul Anamariei Prodan.

Cum şi-a distrus viaţa Bănel Nicoliţă în numai patru ani

Bănel Nicoliţă a făcut nuntă mare în Brăila, în 2014, dar căsnicia lui a rezistat numai şase ani. Cristina Nicoliţă i-a pus o singură condiţie pentru a nu înainta actele de divorţ, dar tatăl copiilor ei nici nu a vrut să audă. A refuzat să renunţe să mai bage bani la echipa de fotbal din oraşul natal, Făurei.

Bănel Nicoliţă a rămas în cele din urmă şi fără soţie, şi fără echipă. A divorţat de Cristina şi şi-a băgat clubul în faliment. Fostul internaţional român a dezvăluit câţi bani a putut pierde în mai puţin de patru ani, dar şi cu ce a mai rămas după divorţ.

Reclamă

Un milion de euro, plus ce aveam eu de proprietăți, să zicem că un milion și jumătate (n.r. câţi bani a pierdut). Mi-a rămas casa, mi-a rămas grădina. Într-un timp foarte scurt, am pierdut acești bani, în 3-4 ani.

Nu a fost vorba de distracții aici. De acolo a plecat totul, nu a plecat de la altceva. Mi-am asumat, am fost conștient în ce m-am implicat. Nu a fost vorba de distracții, nu am fost genul acesta„, a dezvăluit Bănel Nicoliţă la fanatik.ro.

Bănel Nicoliţă a dezvăluit şi câţi bani i-a plătit lui Adrian Minune să îi cânte la nunta cu 300 de invitaţi.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am avut treabă, nu știu dacă am dat de 10 ori bani la lăutari. Nu mă duc să arunc cu banii, nu sunt genul. La nuntă, a fost chiar Adrian Minune. I-am dat lui Adrian Minune 7.000 în mână, plus dedicații„, a mai spus Bănel.

În urma partajului, cele două fetiţe ale lui Bănel Nicoliţă au rămas în grija mamei. Cristina Nicoliţă a păstrat apartamentul în care locuiau, dar şi cu afacerea căreia îi pusese bazele pe durata căsniciei, o grădiniţă particulară.

La doi ani distanță după divorț, fosta soție a lui Bănel a rupt tăcerea și anunță că își câștigă în continuare existența de pe urma grădiniței particulare din București.

În momentul de față eu mă ocup de copii si de grădiniță, în rest nimic, nu mi-am mai deschis o altă afacere sau am alt proiect în minte”, a declarat Cristina Nicoliță pentru click.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și