Închide meniul
Foto

Bănel Nicoliţă, dat de gol de fosta soţie. Cristina a dat detalii despre comportamentul bărbatului

Reclamă

Publicat: 3 octombrie 2022, 17:12

Bănel Nicoliţă, dat de gol de fosta soţie. Cristina a dat detalii despre comportamentul bărbatului

Fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă rupe tăcerea despre divorţ

Bănel Nicoliță a divorţat de Cristina Nicoliţă /impact.ro

Bănel Nicoliţă, dat de gol de fosta soţie. Cristina, fosta soţie a lui Bănel, Nicoliţă, a făcut dezvăluiri despre relaţia pe care Bănel o are cu fiicele sale. Cristina şi Bănel, care au două fiice împreună, au divorţat în urmă cu 2 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Nicoliţă a vorbit de curând despre relaţia pe care Băne Nicoliţă o are cu fiicele sale. Cristina spune că Bănel este un tată model pentru fiicele sale.

Bănel Nicoliţă, dat de gol de fosta soţie. Cristina a dat detalii despre comportamentul bărbatului

Acum sunt bine. Bănel ține legătura cu copiii în continuare, nu este indiferent. Le plătește pensia alimentară, vine și îi vizitează. Nu are un program stabilit în privința acestui lucru. El vine când poate sau când au nevoie copiii de el. Îi pasă de cei mici, nu îi neglijează”, a declarat Cristina, fosta soție a lui Bănel Nicoliță, conform cancan.ro.

Bănel Nicoliţă, apariţie rară alături de cele două fiice ale sale

Bănel Nicoliţă a avut o apariţie rară alături de cele două fiice ale sale. Bănel a participat la un turneu caritabil alături de foştii colegi de la Steaua, dar şi de foştii rivali de la Rapid.

Bănel Nicoliţă a avut o apariţie emoţionantă la turneul caritabil la care au mai participat foştii săi colegi de la Steaua, dar şi rivali de la Rapid. Cele două fiice i-au făcut galerie lu Bănel Nicoliţă.

Reclamă

Bănel Nicoliţă, apariţie rară alături de cele două fiice ale sale

„Sunt momente foarte frumoase. Când stau cu ele sunt cele mai frumoase momente din viaţa mea„, a spus Bănel Nicoliţă în timp ce se afla lângă cele două fiice ale sale. Deşi a divorţat de mama micuţelor, Bănel are o relaţie strânsă cu fetele sale. Iar dovadă stau şi cuvintele spuse de fete la adresa tatălui lor.

Reporter: I-aţi făcut galerie lui tati?

Fiicele lui Nicoliţă: Da.

Reclamă 4 / 0/3

Reporter: L-aţi văzut jucând?

Fiicele lui Nicoliţă: Da.

Reporter: E cel mai bun tati?

Fiicele lui Nicoliţă: Da.

Bănel Nicoliţă a cedat şi a spus tot: „De asta am divorţat! Mi-am pierdut familia!”

Bănel Nicoliţă a dezvăluit motivul pentru care a divorţat de soţia sa, Cristina. Faptul că a decis să bage bani la echipa din Făurei i-a distrus căsnicia lui Nicoliţă. Bănel Nicoliţă a dezvăluit, într-un interviu acordat Antena Sport, că soţia sa nu a fost de acord ca acesta să investească în fotbal. Acesta a fost şi principalul motiv pentru care Bănel Nicoliţă a divorţat.

Regretul care îl am este faptul că m-am dus acolo, am băgat nişte banuţi 5 lei, 10 lei, nu contează, şi nu am fost apreciat! Primăria, da, ajuta. Mi-a dat 2 miliarde, de exemplu, dar îţi dădea banii la 3 luni, la 6 luni, la 9 luni. Păi tu 2 luni de zile ce mâncai? Când tu faci zi de zi antrenamente! Fosta soţie nu a fost de acord, de asta am ajuns la divorţ!

Regret că mi-am pierdut familia şi toate cele, eu am fost conştient când am făcut lucrul asta, dar iubind fotbalul şi îmi doream aşa de mult să fac ceva„, a spus Bănel Nicoliţă într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Bănel Nicoliţă, imagine rară alături de fiicele sale

Bănel Nicoliță încă nu își revine după ce a rămas fără cel mai de preț lucru primit de la Gigi Becali

Ghinioanele s-au ținut lanț de Bănel în Franța. Când era coleg cu Aubameyang la St. Etienne, internaționalul român a rămas fără ceasul primit cadou de la Gigi Becali.

Mi-au spart casa de patru ori, cred că au fost români! Am lăsat ceasul de noptieră și când m-am întors acasă ușa era deschisă. Mi-am zis că mi-au spart casa… mi-au furat Playstation, bani, ceasul, haine, chiloți. A doua oară iar mi-au spart casa, mi-au luat televizorul. A treia oară iar au spart-o, nu am mai lăsat nimic. A patra oară mi-au spart-o și mi-au luat mașina de spălat. Doamne ferește!„, a declarat Bănel Nicoliță.

Recomandări
  • Bănel Nicoliţă, dat de gol de fosta soţie
  • Cum se comportă Bănel cu fiicele sale

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și