Închide meniul
Foto

Cadoul uriaş, de 100.000 de euro, pe care şi l-a făcut Anamaria Prodan de ziua ei: „Să o stăpâneşti sănătoasă!”

Publicat: 18 decembrie 2023, 11:27

Reclamă
Cadoul uriaş, de 100.000 de euro, pe care şi l-a făcut Anamaria Prodan de ziua ei: „Să o stăpâneşti sănătoasă!”

Cadoul uriaş, de 100.000 de euro, pe care şi l-a făcut Anamaria Prodan de ziua ei

Anamaria Prodan / Instagram

Anamaria Prodan a împlinit ieri 51 de ani şi şi-a sărbătorit ziua de naştere cu o petrecere de zile mari. Nu a fost doar atât! Sexy-impresara şi-a făcut un cadou uriaş de ziua ei, un super-bolid Mercedes evaluat la circa 100.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a trecut peste despărţirea cu scandal de Laurenţiu Reghecampf şi se declară o femeie fericită din toate punctele de vedere. Ea este şi implicată într-o relaţie în prezent.

Cadoul uriaş, de 100.000 de euro, pe care şi l-a făcut Anamaria Prodan de ziua ei: „Să o stăpâneşti sănătoasă!”

Anamaria Prodan le-a arătat tuturor cadoul pe care şi l-a făcut cu ocazia împlinirii vârstei de 51 de ani. „Să o stăpâneşti sănătoasă!”, i-au urat mai multe persoane, pe Instagram, impresarei.

Postarea cu super-bolidul Mercedes-Benz GLE a adunat aproape 19.000 de like-uri pe Instagram în doar câteva ore.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă

Anamaria Prodan a avut o apariţie răvăşitoare la petrecerea de ziua ei. Anamaria Prodan a avut alături de ea familia, dar şi prietenii săi.

Vedeta a radiat de fericirii şi s-a fotografiat cu toţi invitaţii. Sarah, fiica sa cea mică, a strălucit şi ea. Anamaria Prodan a organizat o petrecere de 5 stele, iar tortul uriaş a făcut senzaţie.

O apariţie rară a avut-o Nuţi, cea care a avut grijă de copii în momentul în care Anamaria Prodan era plecată. Nuţi este o persoană extrem de apropiată de Anamaria Prodan. Mai mult, vedeta o consideră ca parte din familie pe femeia în care are încredere maximă.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan păstrează discreţia în privinţa relaţiei sale

Anamaria Prodan este implicată într-o nouă relaţie, însă a preferat să păstreze discreţia cu privire la iubitul său.

Am decis și eu, și copiii mei, să rămân doar eu în prim plan. Așa trebuia să o fac de la început. Este cineva în viața mea, este normal. Este un om care nu face parte din lumea asta. Nu este un golan, nu este un om fără școală. Este un om integru, un om puternic care nu este deloc interesat să fie în prim plan.

Bărbatul meu are însă un plus față de mulți alții. Are foarte multă demnitate și foarte multă școală. Eu zic că are tot ceea ce îi trebuie unui bărbat. E de vârstă apropiată cu mine. Niciodată nu o să mai îmi iau un bărbat mai mic decât mine. Trebuie să fie cineva care să mă susțină, care să mă ajute.

Trebuie să am ce să învăț de la el. Să facem o echipă în adevăratul sens al cuvântului, să nu trag doar eu la căruță. (…)

De fiecare dată când mi-am expus viața, s-au întâmplat numai rele. Și poate dacă îl lăsam pe fostul soț acolo unde îi era locul și nu-l făceam `soare` și `lună` și `stele` și nu îl băgam prin reality-show-uri să devină cunoscut și să îi fac o imagine din care trăiește și astăzi, crede-mă că nu îl băga nimeni în seamă.

Poate rămânea în Liga a doua, fără liceu terminat și așa mai departe. A fost greșeala mea. Și astăzi o regret pentru că aceste fete antrenate în oraș stau și pândesc gâștele astea de bărbați care își distrug imaginea și familia. Iar finalul lor va fi întotdeauna cumplit”, a spus Anamaria Prodan la fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și