Închide meniul

Câte soţii a avut, de fapt, Ion Ţiriac. Ajuns la 85 de ani, miliardarul român a spus totul

Antena Sport Publicat: 16 septembrie 2024, 9:18

Reclamă
Câte soţii a avut, de fapt, Ion Ţiriac. Ajuns la 85 de ani, miliardarul român a spus totul

Câte soţii a avut, de fapt, Ion Ţiriac. Ajuns la 85 de ani, miliardarul român a spus totul

Ion Ţiriac, în cadrul unui eveniment - Profimedia Images

Câte soţii a avut, de fapt, Ion Ţiriac, e o întrebare pusă de multă lume. Pentru prima oară, magnatul român a vorbit deschis, în spaţiul public despre singura lui soţie, Erika Braedt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au fost însuraţi pentru doi ani (1963-1965) şi sunt în continuare buni prieteni. Ajunsă şi ea la 80 de ani, Erika este antrenoare în Germania.

Câte soţii a avut, de fapt, Ion Ţiriac. Ajuns la 85 de ani, miliardarul român a spus totul

„Domnule, eu m-am însurat la 20 de ani, am divorţat la 22 de ani, am învăţat lecţia. Am fost însurat o singură dată, atâta tot. Da, Erika Braedt.

Prietena mea și acum. Profesoară de sport la 80 de ani, are trei echipa de junior de fotbal, nu de handbal cum era ea, gratis, bineînțeles, le antrenează în fiecare zi. E în Germania”, a spus Ţiriac, în cadrul emisiunii Prietenii lui Ovidiu.

Ţiriac s-a căsătorit la 24 de ani

Ion Țiriac s-a căsătorit cu Erika Braedt în 1963. Femeia care l-a sedus pe „Țiri” era o cunoscută handbalistă de la Știința București. Familia ei a emigrat în Germania, dar Erika a decis să rămână în România pentru a se căsători cu cel care atunci făcea carieră în hochei.

Reclamă
Reclamă

În momentul nunții, Ion avea 24 de ani, iar Erika era cu cinci ani mai tânără. Aflat la începutul carierei în tenis, Țiriac era în cea mai mare parte din timp plecat la antrenamente sau la turnee. Acesta ar fi fost unul dintre motivele pentru care mariajul a fost de scurtă durată. În 1965, cei doi au decis să își spună adio.

Erika Braedt a absolvit Institutul de Cultură Fizică, apoi a profesat ca antrenoare de handbal la Școala Sportivă cu numărul 3 din București. A decis să se mute în Stuttgart și și-a urmat cariera ca profesoară de sport la Wirtemberg Gymnasium.

Ea s-a recăsătorit cu Hartmut Sigwart, un om de afaceri din Stuttgart. În prezent joacă golf și este căpitanul echipei de femei la categoria de „+65 ani”, în cadrul Golf-Club Heilbronn-Hohenlohe, din care face parte și soțul său. A participat la diverse turnee în Germania, Franța sau Elveția.

Reclamă
Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:45

FotoDan Șucu a cedat după ce Hildeberto Pereira a deschis scorul în Rapid – U Cluj! Cum a reacționat acționarul majoritar

21:45

LIVE VIDEOAEK Atena – Volos 2-0, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Continuă spectacolul din Superliga Greciei

21:33

LIVE VIDEOEsteghlal – Al Gharafa se joacă ACUM în AntenaPLAY! Florinel Coman debutează în Liga Campionilor Asiei

21:26

FotoValentin Mihăilă s-a accidentat în Parma – Udinese! Final de meci „de coșmar” pentru român

21:15

Parma – Udinese 2-3. Oaspeţii au revenit de la 2-0. Dennis Man și Valentin Mihăilă au oferit câte o pasă de gol!

21:12

LIVE VIDEOAl Ahli – Persepolis se joacă ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei

1 VIDEOEstrela – Boavista LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Ultimul duel al etapei a 5-a din Liga Portugal 2 VIDEOOscar Piastri a câştigat cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Dramatism total la Baku 3 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 4 CFR Cluj – FCSB 2-2. Campioana României a obţinut un egal după ce a revenit de la 0-2! Final nebun în Gruia 5 Fiul lui Gigi Mulțescu s-a prăbușit după moartea tatălui său! Și-a găsit cu greu cuvintele: „Suntem devastați” 6 VIDEOPAOK – Panathinaikos 0-0 a fost în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, salvat de Kotarski în prelungirile meciului
Citește și