Închide meniul
Foto

Ce a putut face milionarul Călin Donca, imediat după ieşirea din închisoare. Momentul în care a început să plângă

Publicat: 16 decembrie 2023, 9:42

Reclamă
Ce a putut face milionarul Călin Donca, imediat după ieşirea din închisoare. Momentul în care a început să plângă

Ce a putut face milionarul Călin Donca imediat după ieşirea din închisoare

Călin Donca şi Orianda Donca / Instagram

S-a aflat ce a putut face milionarul Călin Donca, imediat după ieşirea din închisoare. Omul de afaceri era în arest din luna septembrie, acuzat fiind de evaziune fiscală, delapidare, înşelăciune şi manipularea pieţei de capital. După o lungă aşteptare, a fost eliberat şi îşi poate petrece sărbătorile în familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La ieşirea din închisoare, Călin Donca a fost aşteptat de soţie. Aceasta a alergat şi i-a sărit în braţe. Orianda a avut grijă singură, în toată această perioadă, de cei cinci copii. A recurs la decizii drastice pentru a face rost de bani şi s-a împrumutat de la prieteni. Totul după ce anchetatorii i-au blocat conturile.

Ce a putut face milionarul Călin Donca, imediat după ieşirea din închisoare

Chiar milionarul din Braşov a postat imaginile emoţionante pe contul său de Instagram, acolo unde are 174.000 de urmăritori. A oferit şi o primă reacţie şi a numit-o „eroină” pe soţia lui. În momentul în care a început să vorbească despre copiii său, Călin Donca a început să plângă.

A fost cea mai puternică perioadă de îmbogăţire personală. În primul rând vreau să le mulţumesc judecătorilor care mi-au oferit ocazia de a sta în libertate şi au fost îngăduitori.

Mulţumesc prietenilor, familiei, soţiei eroine care a dus şi firma, şi copiii şi absolut tot. Cel mai greu a fost despărţirea de familie. Ştiţi cum este, când sunteţi în situaţii de genul acesta simţiţi ce contează cu adevărat, iar ce contează cu adevărat nu sunt lucrurile materiale…. copiii fără de care nu puteam să dorm seara (n.r. are lacrmi în ochi), soţia cu care sunt de 15 ani în relaţie. N-am stat niciodată despărţit de ei. Alea sunt toate lucrurile care contează.

Reclamă

Din păcate, toată alergătura noastră, fugind după averi, fugind după lucruri fizice, căutăm bucurii în lucruri mai scumpe, când de fapt adevărata mare bucurie este la noi acasă şi nu aflăm decât atunci când ni se ia„, a declarat Călin Donca.

View this post on Instagram


A post shared by Calin Donca (@calindonca)

Reclamă 4 / 0/3

Călin Donca va continua să fie judecat, dar în stare de libertate. Procurorii DIICOT îl acuză de constituirea unui grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital.

Vestea uriaşă primită înainte de sărbători de Călin Donca şi de soţia lui

Magistraţii de la Tribunalul Braşov au respins cererea procurorilor DIICOT de prelungire a arestului preventiv, aşa că milionarul Călin Donca a putut fi eliberat.

Respinge propunerea D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Braşov relativ la inculpaţii Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana. În baza art 242 al 2 C.pr.pen dispune înlocuirea măsurii arestării preventive a inculpaţilor: Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana cu măsura arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile, începând cu data rămânerii definitive a prezentei încheieri. Obligă inculpatul Donca Oncioiu Călin ca pe durata acestei măsuri să nu părăsească imobilul în care locuieşte, fără permisiunea instanţei în faţa căreia se află cauza, cu excepţia situaţiilor în care trebuie să se prezinte în faţa organelor judiciare, la chemarea acestora”, se arată în decizia Tribunalului Braşov, potrivit portalului instanţelor.

Orianda Donca este pasionată de fitness şi deţine o sală de forţă

Soţia lui Călin Donca, Orianda, este pasionată de fitness şi deţine o sală de forţă (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Şi Călin Donca făcea sală înainte de a fi arestat preventiv, după cum se observă în imaginile în care apare la bustul gol.

Orianda Donca îi este alături lui Călin Donca de 15 ani. Cei doi au împreună 5 copii, iar Călin Donca a dezvăluit ce pact au făcut în urmă cu 15 ani, atunci când au decis să înceapă relaţia.

Soția mea întotdeauna mi-a fost suport. Asta a fost înțelegerea noastră. Am bătut palma în momentul în care am pornit pe acest drum împreună. Noi am pornit pe acest drum în urmă cu 15 ani și eu am spus în felul următor: Eu am nevoie de un suport, eu nu am nevoie de un concurent, n-am nevoie ca ea să facă altceva.

Dacă eu sunt susținut și știu că atunci când vin acasă lucrurile sunt bune… Bine, la început ea mă susținea în business, lucra în administrație în compania noastră. Doar că ulterior, în momentul în care am început să avem copii, am avut nevoie ca atunci când vin acasă să mă încarc și să văd că mediul este așa cum trebuie, așa cum mi-l doresc. Dar da, tot ce am făcut am făcut împreună”, povestea Călin Donca într-un video postat pe reţelele de socializare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 LIVE VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong ACUM, în AntenaPLAY. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și