Închide meniul
Foto

„Cea mai frumoasă femeie din România” e studentă la 35 de ani. Ţinuta uluitoare cu care poate merge la facultate

Reclamă

Publicat: 2 martie 2024, 21:13

„Cea mai frumoasă femeie din România” e studentă la 35 de ani. Ţinuta uluitoare cu care poate merge la facultate

"Cea mai frumoasă femeie din România" e studentă la 35 de ani. Ţinuta uluitoare cu care poate merge la facultate

Lena Enache / Instagram

„Cea mai frumoasă femeie din România” e studentă la 35 de ani. Lena Enache, soţia lui Gabi Enache, şi-a obţinut această titulatură după ce chiar soţul ei a numit-o aşa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lena Enache are afaceri, dar merge şi la facultate, chiar dacă a împlinit în luna aprilie a acestui an 35 de ani. (IMAGINILE CU LENA ENACHE, ÎN GALERIA FOTO)

„Cea mai frumoasă femeie din România” e studentă la 35 de ani. Ţinuta uluitoare cu care poate merge la facultate

Lena Enache le-a arătat urmăritorilor, pe contul ei de Instagram, ţinuta uluitoare cu care merge la facultate. Recunoscută pentru pozele provocatoare pe care le postează pe reţelele de socializare, Lena Enache nu se sfieşte să meargă cu un sutien şi un sacou la universitate.

Ador să mă îmbrac aşa, e ţinuta mea de facultate de cele mai multe ori, dar când o pun cu tocuri… sunt eu 100%”, a transmis Lena Enache pe InstaStory.

Lena Enache şi Gabi Enache au împreună un băieţel. Ambii au fost căsătoriţi anterior, având fiecare un copil din mariajul precedent. Atât Lena, cât şi Gabi Enache au fiecare câte o fată din mariajul anterior. Divorţul lui Gabi Enache de fosta soţie, Mădălina, a fost unul cu scandal.

Reclamă
Ţinuta cu care Lena Enache merge la facultate / Instagram Lena Enache
Ţinuta cu care Lena Enache merge la facultate / Instagram Lena Enache

Gabi Enache despre soţia lui, Lena: „N-am văzut femeie mai frumoasă”

Gabi Enache a catalogat-o pe soţia lui, Lena, drept „cea mai frumoasă femeie din România”. S-a întâmplat în podcast-ul Anamariei Prodan.

În unele cazuri, sunt un tip gelos. De la 1 la 10, 5. Când Lena iese pe stradă, e deranj mare de tot. (n.r.- Ești conștient că ai cea mai frumoasă nevastă din lumea fotbalului?) Da, chiar da! E una dintre cele mai frumoase femei din România! Eu, personal, n-am văzut alta (n.r.- mai frumoasă).

Eu nu pot să mă uit cumva la soția colegului meu, încerc să evit. Îi văd că ei se uită (n.r.- la soția lui), atunci mândria mea e peste tavan și gelozia, undeva jos. Am încredere în ea. Ea poate și putea avea orice-și dorea, dar se gândește să fie pe picioarele ei, să muncească.

Reclamă 4 / 0/3

Urăsc la ea anumite lucruri (n.r.- râde). La bucătărie urăsc foarte mult ce face. Ea gătește foarte mult și face deserturi, dar lasă buretele de spălat vase în chiuvetă. E specială! Lasă apa pornită și pleacă prin casă. Uneori, are gura mare.

Sunt norocos pentru că, așa cum am mai spus, putea avea tot ce-și dorește și poate ajunge oriunde vrea. Trebuie să mai lucreze un pic la ambiție, acceptă cam greu sfaturile mele”, a spus Gabi Enache, în podcastul Anamariei Prodan.

Lena şi Gabi Enache se axează pe afaceri. El nu s-a retras oficial din fotbal, dar nu şi-a mai găsit echipă după despărţirea de FCU Craiova

Lena Enache şi Gabi Enache se axează pe afaceri, după ce el nu şi-a mai găsit echipă. Despărţirea lui Gabi Enache de FCU Craiova a fost una care s-a lăsat cu scandal.

Gabi Enache (33 de ani) nu s-a retras oficial din fotbal, dar nu a mai evoluat pentru nicio formaţie de la 1 iulie 2023, atunci când a plecat de la FCU Craiova.

Gabi Enache îl acuza pe Adrian Mititelu că nu i-a achitat toate salariile. În replică, Adrian Mititelu a susţinut că, în perioada în care a jucat la FCU Craiova, Gabi Enache a păcălit fotbalul.

Am de luat bani de la Craiova. Am primit bani pe jumătate din luna martie. Când mai aveam 6 luni de contract am spus «Hai să reziliem. Cât mai am de luat? Noiembrie și decembrie. Vreau și ianuarie și plec. Renunț la 5 luni de contract». Am așteptat vreo 10 zile să se discute cu patronul… Mi s-a spus că nu mi se dau banii pe ianuarie. Mi s-a cerut să renunț la 6 luni. Să primesc doar banii la zi. Nu am fost de acord.

Au zis ei să reziliem, când mai erau câteva zile până la finalul perioadei de transferuri. Nu negociasem cu nicio echipă. Am zis că aș vrea să primesc banii pe ianuarie, dar și februarie, dacă nu îmi găsesc echipă. Nu au fost de acord, așa că am stat până la final. Clubul nu a vrut să economisească 5 luni de salariu”, a acuzat Gabi Enache la emisiunea GSP Live.

Reclamă

Minte de îngheață apele. Este un mercenar ordinar! Sper să nu mai păcălească un alt club așa cum ne-a păcălit pe noi. Și-a pregătit o strategie pentru a justifica dezinteresul pentru profesia lui. Scopul este să-i păcălească și pe alții. Mai vrea încă 1-2 ani de vacanță. Acest pseudofotbalist, care a costat clubul aproape 200.000 de euro pentru 18 luni, este tratat precum un refugiat din Ucraina”, a reacţionat, printr-un SMS, Adrian Mititelu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și