Închide meniul
Foto

„Cea mai frumoasă femeie din România” traversează momente cumplite! Problemele cu care se confruntă: „Mă mir că n-am leşinat!”

Publicat: 25 octombrie 2024, 17:52

Reclamă
„Cea mai frumoasă femeie din România” traversează momente cumplite! Problemele cu care se confruntă: „Mă mir că n-am leşinat!”

"Cea mai frumoasă femeie din România" traversează momente cumplite

Lena Enache, soţia lui Gabi Enache/ Colaj Instagram

„Cea mai frumoasă femeie din România” traversează momente cumplite. Lena Enache, soţia fostului fotbalist Gabi Enache, a dezvăluit cu ce probleme mari se confruntă în ultima perioadă, de când s-a lansat în afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lena Enache a fost numită de soţul ei ca fiind „cea mai frumoasă femeie din România” (vezi galeria foto de la finalul articolului). În vârstă de 36 de ani, aceasta şi-a deschis recent o cafenea, afacere pentru care îşi dedică tot timpul.

„Cea mai frumoasă femeie din România” traversează momente cumplite

Lena Enache a transmis că a slăbit foarte tare, în ultima perioadă, fiind extrem de ocupată cu afacerea sa. Soţia lui Gabi Enache a ajuns să cântărească 58 de kilograme, la înălţimea de 1,80 metri, fapt de care nu este mulţumită.

Lena Enache a dezvăluit că are un program foarte încărcat, având zile în care chiar uită şi să mănânce.

„În ultima perioadă, nu mai reușesc să mănânc, am slăbit enorm! Am 1,80 m și 58 de kilograme! Nu sunt deloc încântată de acest lucru!

Reclamă
Reclamă

Sunt chiar slăbuță, ma îndrept spre anorexie și adevărul este că nu mă simt deloc bine. Eu pe la 61 de kilograme mă simt bine, cam așa.

Gabi nu mi-a zis să mă îngraș, dar mi-a zis și el să fiu puțin mai atentă, să mă odihnesc sau să mănânc la timp, ceea ce am uitat în ultima perioadă, de când cu cafeneaua.

Eu nu am apucat să mănânc nimic. Mă mir că nu am leșinat, mă țin încă pe picioare! Sunt prinsă cu mii de treburi la cafenea, de dimineață și până seara târziu. Am atâtea lucruri de făcut că am ajuns să uit! Chiar dacă am o agendă și scriu ce am de făcut în ziua respectivă, tot uit”, a declarat Lena Enache, conform click.ro.

Reclamă

Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei

Lena Enache are studii superioare şi urmează, în prezent două mastere la Timişoara. Investeşte în educaţia ei şi a celor doi copii: Edan (pe care îl are cu Gabi Enache) şi Sofia (din fosta căsnicie).

Fostul model a precizat că are parte de înţelegerea profesorilor din Timişoara şi că multe cursuri le are în format online.

”Fac două mastere, la Timișoara, în protecția consumatorului, securitate alimentară. Am ales Timișoara, pentru că am niște profesoare senzaționale de care m-am atașat și mă înțeleg că-s mamă și am și o afacere. Sunt puțin mai indulgente cu mine. Fac și cursuri online, dar merg și fizic. Multă muncă, dar mie-mi place să învăț. Nu știu ce o să fac când o să se termine! Îmi place ritmul acesta. Tot timpul învăț, fac ceva, un proiect„, a declarat Lena Enache pentru cancan.ro.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:09 28 oct.

VIDEOCarlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului: „Îmi mai doream o victorie alături de Ferrari!”

23:57

LIVE VIDEOEdmonton Oilers – Detroit Red Wings se joacă ACUM în AntenaPLAY! Continuă spectacolul din NHL

23:48

Marius Şumudică, primele explicaţii despre scandalul cu Elias Charalambous: „I-am făcut un semn”. Ce a spus după FCSB – Rapid 0-0

23:42

LIVE VIDEOIndiana Pacers – Philadelphia 76ers se joacă ACUM în AntenaPLAY. Philadelphia, fără starul Joel Embiid

23:40

„Nu mă așteptam!” Darius Olaru, surprins de tactica lui Șumudică după FCSB – Rapid 0-0. Se gândește deja la derby-ul cu Dinamo

23:35

VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 4 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică 5 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 6 Explicaţia lui Carlo Ancelotti, după reacţia la adresa lui Hansi Flick. Reproşuri după Real Madrid – FC Barcelona 0-4
Citește și