Închide meniul
Foto

Cristi Borcea, obsedat să arate ca în tinereţe. Dezvăluiri fabuloase despre zecile de operaţii estetice. Ce făcea în închisoare

Publicat: 19 noiembrie 2023, 20:18

Reclamă
Cristi Borcea, obsedat să arate ca în tinereţe. Dezvăluiri fabuloase despre zecile de operaţii estetice. Ce făcea în închisoare

Cristi Borcea, obsedat să arate ca în tinereţe

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

Cristi Borcea a recunoscut că este obsedat să arate ca în tinereţe. Fostul patron al lui Dinamo are 53 de ani, dar face eforturi uriaşe pentru a îşi „ascunde” vârsta. Milionarul român a făcut dezvăluiri fabuloase despre zecile de operaţii estetice pe care şi le-a făcut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri care are 9 copii cu 4 femei a vorbit despre sacrificiile sale. A apelat la „terapia vampir”, la mai multe terapiitratamente faciale, se vopseşte şi a apelat chiar şi la o epilare definitivă.

Cristi Borcea a dezvăluit că este obsedat să arate ca în tinereţe

„Eu, tot timpul, de foarte mulți ani, am făcut masaje, mi-am băgat botox, acid hialuronic, minilifting. Am făcut tot ce am putut pentru mine, ca să mă simt bine. Minim o zi pe săptămână este dedicată pentru așa ceva.

Trebuie să te îngrijești mereu. Fac Morpheus (n.r. – dispozitiv de remodelare adipoasă subdermică, care remodelează și conturează fracționat fața și corpul), e un aparat special care întinde pielea pe gât pe față, fac și Dracula (n.r. – cunoscută și ca terapia vampir, îndepărtează cicatricile post-acneice), ăla cu ace, toată fața e plină de sânge.

O dată pe lună mă vopsesc. Nu-mi place să-mi las barbă. Când o să am nevoie o să-mi fac blefaro (n.r. – blefaroplastia sau liftingul pleoapelor este o intervenție chirurgicală de corecție a pleaopelor căzute și implică îndepărtarea excesului de piele).

Reclamă

Eu m-am dus și merg tot timpul la salon. O dată pe lună fac manichiură și pedichiură, tuns. Epilat nu. Am făcut epilare definitivă doar la subraț„, a declarat Cristi Borcea în podcastul „Tare de Tot”.

„Leonidas” nu a renunţat la acidul hialuronic nici măcar în perioada în care era încarcerat. Profita de fiecare permisie pe care o primea.

Creme îți luai de la magazin, eu îmi luam și acolo. Primul lucru, acid hialuronic fiole, comandam, ce ziceai aia îți aducea. Nu aveai voie să iei orice, dacă permitea regulamentul. Aveam frizeri acolo, care făceau cursurile și mă tundeau tot timpul. Eu acum, acasă, părul din urechi îl fac cu flacăra, că acolo m-au învățat, la pușcărie.

Reclamă 4 / 0/3

Cu bricheta, așa m-au învățat, așa fac. Aveam acolo deținuți care făceau cu ața, mă pensau. Sunt specializați. În momentul în care veneam în permisie, atunci îmi puneam acid, când veneam în permisie de două zile, trei zile, cinci zile„, a mai spus Borcea.

Valentina Borcea a urmat exemplul lui Cristi Borcea

Şi Valentina Pelinel a ajuns pe mâinile medicilor esteticieni. În ultimele două decenii a avut loc o transformare radicală a soţiei lui Cristi Borcea (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Pelinel a plătit sume importante de bani pentru a-şi schimba înfăţişarea. Potrivit click.ro, soţia fostului patron de la Dinamo şi-a pus silicoane în SUA şi a achitat atunci 6.000 de euro. Alte 2.000 de euro s-au dus pentru procedura de mărire a buzelor.

Valentina Pelinel ar fi mai plătit alţi 7.000 de euro pentru faţete dentare. Nu s-a oprit şi şi-a dorit şi pomeţi modificiaţi şi lifting la sprângene. Astfel, vedeta a devenit de nerecunoscut dacă facem comparaţie cum arăta la începutul carierei. Pelinel a urcat prima dată pe scenă la „Top Model România 1996”. Un an mai târziu participa la un concurs de frumuseţe.

În urmă cu exact 20 de ani, Valentina Pelinel scăpa de inhibiţii şi poza topless pentru „Stuff Magazin”. Puţini o mai recunosc acum, mai ales după cei 20.000 de euro plătiţi pe operaţii estetice!

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și