Închide meniul
Foto

Cum se menţine în formă fosta soţie a lui Dan Şucu, la 58 de ani! Camelia Şucu a recunoscut tot: „Funcţionează foarte bine!”

Reclamă

Publicat: 21 martie 2024, 19:55

Cum se menţine în formă fosta soţie a lui Dan Şucu, la 58 de ani! Camelia Şucu a recunoscut tot: „Funcţionează foarte bine!”

Cum se menţine în formă fosta soţie a lui Dan Şucu, la 58 de ani

Camelia Şucu a divorţat de Dan Şucu / Colaj Instagram

Au apărut detalii despre cum se menţine în formă fosta soţie a lui Dan Şucu, la 58 de ani. Camelia Şucu a recunoscut care este tactica prin care reuşeşte să îşi „ascundă” vârsta. Cunoscuta milionară a făcut anunţul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camelia Şucu este una dintre cele mai bogate femei din România şi are o experienţă de trei decenii în antreprenoriat. Femeia care a fost timp de 18 ani căsătorită cu patronul Rapidului o avere estimată la 55 de milioane de euro.

Cum se menţine în formă fosta soţie a lui Dan Şucu, la 58 de ani

Camelia Şucu se face remarcată cu fiecare apariţie, dar anunţă că nu există un secret al siluetei ei de invidiat. A recunoscut că a urmat, în ultimii ani, un intermittent fasting (n.r. post intermitent care presupune alternarea perioadelor de limitare a consumului de alimente).

Nu știu dacă există un secret! Cred că fiecare dintre noi, la un moment dat, ne cunoaștem corpul ca să știm ce ne face bine și ce nu ne face bine. Am trecut și eu prin nenumărate momente în care nu am mâncat! Când ești mai tânăr te ajută respectivele momente, apoi auzi că ar trebui să mănânci, dar altfel, ca să îți ajuți metabolismul. Pe scurt, nu e niciun secret!

Trebuie doar să asculți de specialiști, să vezi ce ți se potrivește ție și să menții ceea ce câștigi ca și fizic! De 2 ani pentru mine funcționează foarte bine acel intermittent fasting de care am auzit foarte mulți.

Reclamă

Mă ajută, mănânc doar între anumite ore, între 12 și 19. Mănânc porții mici și nu trebuie neapărat să mă abțin de la bunătățile pe care majoritatea le dorim, dulciurile! Însă mănânc în cantități foarte mici, e adevărat!”, a declarat Camelia Şucu pentru ego.ro.

Camelia Şucu a fost studentă la Medicină. Atunci l-a cunoscut pe actualul patron al Rapidului, cu care are două fete, pe Cristina şi pe Ioana. Divorţul a avut loc cu scandal, în 2004, iar în urma partajului Camelia a primit zeci de milioane de euro.

Suma fabuloasă plătită fostei soţii, la divorţ, de Dan Şucu. Dezvăluirile făcute de Diana Şucu

Dan Şucu s-a recăsătorit în 2017 şi are doi băieţi din cel de-al doilea mariaj. Acuzată ani la rând că i-ar fi distrus căsnicia Cameliei Şucu, Diana Şucu a răbufnit şi a ţinut să înlăture toate speculaţiile.

Reclamă 4 / 0/3

Este o minciună!!! Dan a luat decizia de a pune punct acelei căsnicii, în 2003, în decembrie, după ce i s-a întâmplat ceva îngrozitor, undeva în Austria. Pe 2 ianuarie s-a reîntors în România, și-a făcut bagajele și s-a mutat din casa închiriată, unde stăteau ei în acea perioadă, la Snagov. Apoi, a cunoscut pe cineva alături de care a stat un an și jumătate, o doamnă foarte serioasă. Omul a avut viața trăită în această perioadă, cu vacanțe, sărbători, etc. De asemenea, fetele lui Dan au acceptat-o pe doamna respectivă, bănuiesc fără nicio rezervă, din moment ce își petreceau vacanțele împreună.

Eu l-am cunoscut pe Dan în 2005, la sfârșitul lunii aprilie, undeva după ziua lui de naștere. Și, mă rog, am început o relație, ca să spun așa. Câteva luni mai târziu, mai exact pe 4 august 2005, m-a cerut de soție. Și știu că în noiembrie am rămas însărcinată… Am fost extrem de fericiți amândoi și asta pentru că ne doream nespus de mult copii.

În 2006, fiind gravidă în cinci luni, m-am trezit într-un război. M-am culcat fericită, liniștită, iar dimineața m-am trezit într-un scandal. Evident că am fost surprinsă, șocată, în primă fază. Am fost acuzată că l-am despărțit de familia lui, că din cauza mea… La un moment dat, familia veche s-a trezit, după doi ani, că suferă, că soțul i-a dispărut! Și acest lucru se întâmpla în 2006, la o distanță de doi ani, repet. Și n-am înțeles de ce suferința a apărut așa târziu???„, a declarat Diana Şucu pentru cancan.ro.

Diana Şucu a dezvăluit că actualul ei soţ a plătit, la divorţ aproximativ 50 de milioane de euro. Iniţial s-a crezut că suma a fost mult mai mică. Prin urmare, a fost unul dintre cele mai scumpe divorţuri din România.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și