Închide meniul
Foto

Cum se menține în formă și care e afacerea cu care a dat lovitura marea iubire a „Prințului” Cristea. Dezvăluirile fostului model

Publicat: 23 ianuarie 2024, 17:49

Reclamă
Cum se menține în formă și care e afacerea cu care a dat lovitura marea iubire a „Prințului” Cristea. Dezvăluirile fostului model

Cum se menține în formă și care e afacerea cu care a dat lovitura marea iubire a "Prințului" Cristea

Denisa Nechifor este fosta soţie a lui Adrian Cristea / Colaj Instagram

Au apărut noi detalii despre cum se menține în formă și care e afacerea cu care a dat lovitura marea iubire a „Prințului” Adrian Cristea. Denisa Nechifor, singura femeie dusă la altar de fostul jucător al lui Dinamo şi FCSB, are un succes uriaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denisa Nechifor şi Adrian Cristea au format timp de nouă ani un cuplu. Cei doi au împreună o fiică, pe Rania, care a împlinit 15 ani. În momentul divorţului, fostul model a refuzat să îi ceară pensie alimentară celui care era cunoscut pentru „ieşirile în decor”. „E copilul meu și nu mi-aș dori ca pentru niște bani să o traumatizez„, a fost modul în care şi-a motivat decizia Denisa.

Cum se menține în formă și care e afacerea cu care a dat lovitura marea iubire a „Prințului” Cristea

Denisa este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Ea este extrem de atentă la silueta ei. Vedeta care va împlini 40 de ani în luna martie continuă să fie într-o formă fizică de invidiat. Face sport zilnic și a dezvăluit că a renunțat să bea suc de mai bine două decenii.

De la 17 ani nu am băut deloc suc. Nu mi-au plăcut sucurile în general, însă în momentul în care m-am apucat de sport am renunțat definitiv la ele. Efectiv nu mi-am mai dorit să beau suc! Din când în când, mai ales vara, uneori simt nevoia de un suc, dar mă abțin, nu am probleme.

Este foarte multă ambiție în ceea ce fac, mai ales când vine vara, pentru că în general vara, lumea consumă băuturi acidulate și uneori îmi este poftă și mie, dar nu am probleme pentru că mă pot abține chiar și în astfel de situații.

Reclamă

Merg la sală în fiecare zi de ani de zile și când nu vreau eu tot merg. A devenit ca o rutină pentru mine. Este o foarte mare pasiune pentru mine sportul. Când se încălzește afară și vremea este plăcută, merg câte șase kilometri pe zi pe lângă Lacul Herăstrău și este foarte bine. Lumea se plânge că nu este timp pentru mișcare, dar dacă te trezești cu o oră mai devreme decât îți este programul normal, de zi cu zi, ai timp să le faci pe toate”, spunea Denisa Nechifor pentru click.ro.

Fosta soţie a lui Adrian Cristea a dat lovitura în afaceri. În urmă cu şapte ani şi-a deschis un business de lux. Vinde diamante şi alte bijuterii. A recunoscut că cel mai mare profit l-a făcut pe durata pandemiei.

Denisa Nechifor a precizat că aduce diamantele din Turcia şi că le comercializează în România. Vrea să îşi extindă afacerile pe piaţa din vestul Europei. Marea iubită a „Prinţului” promovează singură bijuteriile pe care le are la vânzare. La unele evenimente mondene poartă pietre preţioase care costă chiar şi peste 100.000 de euro. Acesta este motivul pentru care merge însoţită de gărzi de corp.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăguşin a cumpărat bijuterii de 10.000 de euro de la Denisa Nechifor

Denisa Nechifor a dezvăluit faptul că, printre cei care au făcut cumpărături de la ea, a fost şi noul star al lui Tottenham. Radu Drăgușin a făcut un cadou scump de la magazinul de bijuterii al acesteia. Cel mai scump fotbalist român din istorie și-a făcut un cadou superb, dar a ținut să îi facă o surpriză și surorii sale, relația dintre cei doi fiind una excelentă.

Pot spune că și-a ales un colier tenis și o brățară cu diamante. Nu prea poartă el bijuterii, dar ușor așa, un mic accesoriu chiar i se potrivește. Şi-a ales bijuterii foarte finuțe, adică nimic foarte opulent sau mare, din contră, sunt de bun gust, asemănător colegilor săi de la noua echipă și celor din Italia.

Acolo toți se accesorizează cu bijuterii cu diamante, dar din acelea masculine, chiar foarte masculine aș putea spune. Pentru că există și accesorii potrivite bărbaților. Și i-a luat ceva foarte finuț, deosebit, surorii sale”, a spus Denisa Nechifor, potrivit fanatik.ro.

Denisa Nechifor a menționat că îl cunoștea pe fundaș de la impresarul acestuia, Florin Manea și a povestit și ce crede despre Drăgușin, după vizitele pe care acesta le-a făcut la magazinul ei.

L-am cunoscut pe Radu de la Florin Manea, care îmi este foarte vechi prieten. Radu a venit la showroom pentru că voia să vadă niște bijuterii. Cu ocazia mai multor vizite pot spune este că l-am cunoscut bine și este un băiat cu un caracter foarte fain, foarte frumos. Muncitor.

Culmea, este și foarte modest și foarte hotărât să reușească în viață, și uite că se ține de planul său. Mă bucur foarte tare pentru el, pentru familia lui. Sunt niște oameni deosebiți. Am cunoscut-o și pe sora lui! Îi urez mult succes la Tottenham”, a mai spus Denisa Nechifor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și