Închide meniul
Foto

Fiica de 20 de ani a lui Ilie Năstase şi-a făcut publică relaţia într-un mod uluitor! Cum arată iubitul ei şi reacţia mamei sale

Publicat: 26 septembrie 2024, 21:13

Reclamă
Fiica de 20 de ani a lui Ilie Năstase şi-a făcut publică relaţia într-un mod uluitor! Cum arată iubitul ei şi reacţia mamei sale

Fiica de 20 de ani a lui Ilie Năstase şi-a făcut publică relaţia într-un mod uluitor!

Alessia Năstase şi Ilie Năstase / colaj Instagram, Hepta

Fiica de 20 de ani a lui Ilie Năstase şi-a făcut publică relaţia într-un mod uluitor! Alessia Năstase a publicat o fotografie şocantă cu iubitul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amalia Năstase a reacţionat imediat, pe contul de Instagram al Alessiei Năstase. (IMAGINI CU ALESSIA NĂSTASE ÎN GALERIA FOTO)

Fiica de 20 de ani a lui Ilie Năstase şi-a făcut publică relaţia într-un mod uluitor!

Mă cunoaşte lumea pe acolo…”, i-a transmis, într-un comentariu, Amalia Năstase fiicei sale, pe Instagram. „Oups”, i-a răspuns Alessia mamei sale, Amalia.

Fotografia uluitoare cu Alessia Năstase şi iubitul ei, la care Amalia Năstase a reacţionat imediat / Instagram
Fotografia uluitoare cu Alessia Năstase şi iubitul ei, la care Amalia Năstase a reacţionat imediat / Instagram

Postarea a adunat rapid sute de like-uri pe pagina de Instagram. „Aşa îi mai fac şi eu… când am un moment de slăbiciune”, a comentat un prieten al celor doi îndrăgostiţi.

Ilie Năstase are două fete din mariajul cu Amalia Năstase, Alessia şi Emma. Fostul lider ATP are 5 copii, doi fiind înfiaţi, din perioada mariajului cu Alexandra King, Nicholas şi Charlotte. Ilie Năstase mai are o fiică şi cu Dominique Garzia, Nathalie.

Reclamă
Reclamă

Recent, Charlotte a fost în centrul unui scandal în care au fost implicaţi soţii Ioana şi Ilie Năstase. Ea a acuzat-o pe Ioana Năstase că ar fi blocat-o pe telefonul lui Ilie Năstase. Ioana Năstase a negat vehement acest lucru, iar ulterior Ilie Năstase a confirmat că el a fost cel care a blocat-o pe Charlotte. În urma scandalului pe care Ioana Năstase şi Ilie Năstase l-au avut în faţa apartamentelor pe care le deţin pe litoral, Charlotte şi-a arătat susţinerea pentru Ioana Năstase. Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase i-a transmis Ioanei că a înţeles ce persoană bună este şi chiar i-a luat partea în conflictul cu tatăl ei adoptiv.

Alessia Năstase a împlinit 20 de ani în vara lui 2024

Alessia Năstase a făcut 20 de ani în vara lui 2024. Fiica Amaliei Năstase şi a lui Ilie Năstase studiază arta în Franţa. Ea a plecat cu bursă în ţara lui Voltaire şi şi-a făcut părinţii mândri. Tatăl ei, Ilie Năstase, este foarte apreciat în Franţa. Năstase povestea că este recunoscut pe stradă la Paris. El a cucerit Roland Garros în 1973. El mai are un titlu de Grand Slam la simplu, obţinut la US Open, în 1972.

Încă de când avea 17 ani, Alessia a avut o expoziţie dedicată tenisului. „Frumos din partea ei că s-a gândit la mine. Se putea gândi la Țiriac”, a declarat Ilie Năstase când a aflat că a fost „muză” pentru Alessia.

Reclamă

Prima lucrare a Alessiei a fost cumpărată chiar de miliardarul Ion Țiriac. „E o lucrare care arată vreo 10 sau 11 poze cu tata de când juca. Am folosit citate din cartea lui, din autobiografia lui”, mărturisea Alessia Năstase.

Nici nu pot să explic cât de mândră sunt de Alessia pentru că toate aceste lucrări sunt făcute fără ca eu să știu”, declara Amalia Năstase, mama Alessiei.

Alessia şi-a făcut un tatuaj cu tatăl ei

Alessia Năstase a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a făcut un tatuaj care îl reprezintă pe tatăl ei. Alessia a creat singură desenul pe baza căruia a fost realizat tatuajul. Ilie Năstase apare cu o rachetă de tenis în mâna dreaptă şi o umbrelă în mâna stângă.

Mama Alessiei, Amalia, a făcut public tatuajul pe reţelele sociale. Tânăra este pasionată de pictură încă din copilărie. Ilie Năstase s-a declarat mândru de fiica sa, care nu are nevoie de banii lui. „N-are nevoie de mine”, a spus acesta.

 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și