Închide meniul

Ion Ţiriac a cedat şi nu s-a mai abţinut: „E în pericol să devină ridicol!” Avertisment dur pentru un milionar celebru

Reclamă

Publicat: 5 iulie 2022, 9:17 / Actualizat: 5 iulie 2022, 12:00

Ion Ţiriac a cedat şi nu s-a mai abţinut: „E în pericol să devină ridicol! Avertisment dur pentru un milionar celebru

Ion Ţiriac , verdict în privinţa Simonei Halep

Ion Ţiriac ia vorbit despre ce trebuia să facă Simona Halep | Hepta

Ion Ţiriac a cedat şi nu s-a mai abţinut. I-a transmis un avertisment dur lui Roger Federer, cel care este accidentat şi vrea să revină pe teren şi la 40 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac a vorbit despre una dintre cele mai mari rivalităţi din istoria sportului. Este vorba de cea dintre Rafael Nadal, Roger Federer şi Novak Djokovic.

Rafael Nadal le-a luat faţa celor doi rivali la numărul de turnee câştigate şi a ajuns la borna după succesele din acest an de la Australian Open şi Roland Garros. Djokovic a fost interzis la Australian Open din cauza faptului că nu s-a vaccinat, în timp ce la Roland Garros a fost învins de Rafael Nadal în sferturile de finală.

Pe de altă parte, ajuns la 40 de ani, Roger Federer se reface după operaţia de anul trecut şi va încerca să revină în circuit. Tocmai dorinţa elveţianului de a reveni în circuit l-a enervat pe miliardarul român, care l-a criticat şi pe Novak Djokovic.

Ion Ţiriac a cedat şi nu s-a mai abţinut

Ion Ţiriac a lansat un avertisment dur pentru Roger Federer.

Reclamă

Ce a făcut Djokovic în legătură cu vaccinul a fost o greșeală fatală, pentru că și-a stricat imaginea. Vrea să fie o personalitate, ca McEnroe sau Năstase, dar nu are carismă.
Roger poate juca mult după 40 de ani, însă nu va mai fi competitiv. Pot spune că e în pericol de a deveni ridicol.

Nadal este cel mai bun dintre toți! Nici Djokovic, nici Federer nu se ridică la nivelul său. Nu veți mai vedea, nici voi, nici copiii voștri, pe cineva care să câștige de 14 ori un turneu de Grand Slam. De 15 ori, dacă mai joacă o dată”, a spus Țiriac pentru claytenis.com.

Roger Federer, în topul celor mai bine plătiţi sportivi

Deşi nu joacă de mai mult timp, tenismenul Roger Federer ocupă locul 8 în topul celor mai bine plătiţi sportivi din 2022, cu peste 85 de milioane de dolari.

Reclamă 4 / 0/3

Starul celor de la Los Angeles Lakers este pe primul loc în topul câştigurilor din 2022, cu 126,9 milioane de dolari (121,5 miliaone de euro), potrivit site-ului sportico.com, specializat în business-ul sportului, citat de marca.com.

James, considerat unul dintre cei mai buni baschetbalişti din istorie, dar care nu a reuşit în acest sezon să-şi ducă echipa în play-off-ul NBA, are un salariu de 36,9 milioane de dolari şi mai câştigă 90 de milioane de dolari din contracte de sponsorizare.

Podiumul sportivilor plătiţi cel mai bine este completat de fotbaliştii Lionel Messi (122 de milioane de dolari) şi Cristiano Ronaldo (115 milioane).

Topul celor mai bine plătiţi sportivi din lume în 2022

  • 1. LeBron James (baschet) – 126,9 milioane de dolari;
  • 2. Lionel Messi (fotbal) – 122;
  • 3. Cristiano Ronaldo (fotbal) – 115;
  • 4. Neymar (fotbal) – 103;
  • 5. Canelo Alvarez (box) – 89;
  • 6. Stephen Curry (baschet) – 86,2;
  • 7. Kevin Durant (baschet) – 85,9;
  • 8. Roger Federer (tenis) – 85,7;
  • 9. James Harden (baschet) – 76;
  • 10. Tiger Woods (golf) – 73,5.
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și