Închide meniul
Foto

Lovitură pentru prietena de suflet a lui Ion Ţiriac, în scandalul monstru din România. Ce a decis să facă agresorul vedetei

Publicat: 2 septembrie 2024, 9:21

Reclamă
Lovitură pentru prietena de suflet a lui Ion Ţiriac, în scandalul monstru din România. Ce a decis să facă agresorul vedetei

O nouă lovitură, în instanţă, pentru prietena de suflet a lui Ion Ţiriac. Ce a decis să facă agresorul lui Laurette Atindehou

Laurette, chemată din nou în instanţă / Instagram

O nouă lovitură pentru prietena de suflet a lui Ion Ţiriac. Laurette Atindehou nu mai reuşeşte să facă uitat scandalul monstru din România în care a fost implicată. Vedeta în vârstă de 40 de ani a trecut prin momente teribile în 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurette a fost agresată, în 2021, într-o cameră de hotel. Iubita fostului jucător de la Dinamo, Magaye Gueye, a fost bătută de un om de afaceri. Ea şi-a scos certificat medico-legal şi a urmat un lung şir de procese.

Ce lovitură pentru prietena de suflet a lui Ion Ţiriac

În cele din urmă, bărbatul a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare cu executare. Instanţa i-a redus pedeapsa iniţială, de 3 ani şi 8 luni de închisoare cu executare. Totodată, judecătorii au redus şi suma pe care bărbatul trebuia să i-o plătească lui Laurette. De la 13.000 de euro, afaceristul a fost obligat de instanţă să îi achite lui Laurette 7.000 de euro.

Potrivit spynews.ro, acesta nu îşi doreşte să îi plătească niciun ban frumoasei mulatre (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). El chiar a apelat la o cale extraordinară de atac şi cere anularea sentinţei. Laurette este aşteaptată luna viitoare la Curtea Supremă, acolo unde va fi luată decizia.

Sursa citată precizează că „recursul în casaţie este calea extraordinară de atac, de anulare (nu de reformare sau de retractare), ce poate fi exercitată împotriva deciziilor penale definitive pronunţate de curţile de apel, precum şi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie”.

Reclamă
Reclamă

Laurette se va întâlni cu agresorul ei în instanţă. Este ceea ce nu îşi dorea vedeta care vrea să uite definitiv acel episod din viaţa ei.

Laurette Atindehou a rupt tăcerea şi a dezvăluit cum l-a cucerit pe Ion Ţiriac

Laurette Atindehou a rupt tăcerea şi a dezvăluit cum l-a cucerit pe Ion Ţiriac. Artista în vârstă de 40 de ani nu s-a mai ferit şi a spus tot despre relaţia pe care ar fi avut-o cu miliardarul român.

În trecut, despre cei doi au apărut informații, în spațiul public, că ar fi avut o relație amoroasă. Laurette și Țiriac (84 de ani) ar fi fost surprinși în mai multe rânduri la braț, fără să se ferească de ochii curioșilor.

Reclamă

Laurette a evitat subiectul şi, când a fost întrebată despre presupusa relaţie, a afirmat că o „să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși”. Totuşi, fostul fotomodel a oferit mai multe detalii acum.

Eu am fost căsătorită cu un milionar, na! Milionar pe bune. Sunt într-o relaţie ok cu fostul meu soţ. (Moderator: Nu ai rămas cu milioane?) Nu am rămas cu niciun milion, dar am rămas cu o casă. Tot am fost fată deşteaptă, nu? Am rămas cu ceva… am fost fată deşteaptă, măcar am rămas cu o casă. Am mai avut relaţii cu milionari din ăştia celebri.

(Cu Ion Ţiriac a fost ceva?) Asta nu pot să-ţi răspund. Că tot m-ai întrebat, „Ţiri”, că eu aşa îi zic, o să rămână acolo la sufletul meu. Eu îi spun „Ţiri”… nu am prea mai vorbit în ultima perioadă. El e magnat.

(Moderator: Unde ai simţit că ai înflorit lângă un milionar?) Nu trebuie să mai zic, era frumos. Cu avionul privat, te dădeai jos din avion şi te lua maşina cu şofer… era frumos. Dar trebuie să fii frumoasă, deşteaptă, să ştii să vorbeşti, să ştii să taci când trebuie, să ai simţul umorului. Oamenii de afaceri sunt foarte stresaţi. Acolo m-am simţit o regină, dar ce regină! Regina reginelor, da, adevărat. Cine nu s-ar simţi? Dacă nu eram eu deosebită şi specială, se mai uita domnul Ţiri la mine? Dacă nu eram frumoasă şi deşteaptă…„, a declarat Laurette la podcastul „Tare de tot”.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:15

„Dau un milion şi jumătate şi 20%!” Gigi Becali, ofertă în direct pentru un atacant din Liga 1

11:55

NEWS ALERT„L-am luat, a semnat!”. Gigi Becali a anunţat transferul lui Mihai Popescu la FCSB. Cât i-a plătit lui Gică Hagi

11:44

Mutarea surpriză încercată de Marius Şumudică la Rapid! Jucătorul cu selecţii în naţionala României negociază deja cu Dan Şucu

11:25

Regele Charles al Italiei. Cronica lui Adrian Georgescu

11:01

Mohamed Salah şi-a anunţat plecarea de la Liverpool după derby-ul cu Manchester United: „Este ultimul meu an la club!”

10:40

Antena e FIFA World Cup™ în România!

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 4 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând 5 VIDEOAtromitos – PAOK 1-2. Campioana Greciei a obţinut dramatic a treia victorie a sezonului, cu un gol marcat în minutul 90! 6 Situaţia în care a ajuns David Popovici, la antrenamente, după Jocurile Olimpice. Ce i-a putut cere lui Ion Ţiriac
Citește și