Închide meniul
Foto

„Mă răsfaţă!” Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany, viaţă de lux! Destinaţia de vis în care îşi va petrece vara

Publicat: 29 mai 2024, 22:09

Reclamă
„Mă răsfaţă!” Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany, viaţă de lux! Destinaţia de vis în care îşi va petrece vara

Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany, viaţă de lux

Antonela Pătruţ şi Arpad Paszkany/ Instagram

Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany duce o viaţă de lux. Antonela Pătruţ s-a declarat extrem de fericită alături de milionarul român, dezvăluind că este foarte răsfăţată de către acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antonela Pătruţ este iubita lui Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj. Cei doi sunt de câteva luni împreună, însă au ajuns rapid să fie de nedespărţit.

Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany, viaţă de lux

Antonela Pătruţ a dezvăluit că tocmai s-a întors de la Dubai, însă se pregăteşte să plece alături de Arpad Paszkany într-o altă vacanţă. Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a transmis că o mare parte a verii şi-o va petrece în Marbella, acolo unde milionarul român deţine o casă.

De asemenea, Antonela Pătruţ a dezvăluit că este extrem de răsfăţată de iubitul ei, care este mai în vârstă decât ea cu 24 de ani. Aceasta a recunoscut că şi ea face eforturi pentru relaţia cu milionarul român, dorind să înveţe cât mai repede limba maghiară.

„După o lungă ședere în Dubai ne-am întors în Europa. În ultima perioadă am petrecut mai mult timp în Budapesta, oraș care îmi place foarte mult și pe care încep să îl cunosc din ce în ce mai bine. Am început să mă acomodez și cu circulația, conducând mașina pe care am primit-o pe Paște, un cadou minunat din partea iubitului meu. Fac progrese și în ceea ce privește învățarea limbii maghiare, îmi doresc până la sfârșitul anului să o pot vorbi fără probleme.

Reclamă
Reclamă 4

Iubitul meu este foarte bine, se ocupă de afacerile lui, dar rămâne suficient timp și pentru noi. Mă răsfață foarte des cu multe cadouri și surprize de toate felurile. Suntem foarte fericiți. În scurt timp vom pleca la casa din Marbella, unde vom petrece mare parte din perioada verii. Acolo vom fi împreună cu mai mulți prieteni cu care vom vizita diferite locații de pe Costa del Sol și Portugalia. Am să vă țin la curent pe Instragram”, a declarat Antonela Pătruţ, conform click.ro.

Milionarul Arpad Paszkany, cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără

Milionarul Arpad Paszkany nu s-a uitat la bani și a cumpărat un cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Fostul patron de la CFR Cluj a uitat de cel de-al doilea divorț și îi face toate poftele noii sale partenere, Antonela Pătruţ (28 de ani).

Antonela Pătruţ a primit de la iubitul ei un bolid de lux. Este vorba de un Mercedes AMG GLE Coupe, care are un preț de pornire de 110.000 de euro. Fostul conducător de la CFR Cluj i-a personalizat până și numărul mașinii.

Reclamă

Antonela le-a arătat imediat fanilor săi ce cadou a primit. „A venit iepurașul!„, a fost mesajul postat de cea care este răsfățată încontinuu de cunoscutul milionar. Cei doi au făcut și mai multe poze în fața bolidului care are nevoie de 3.9 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h.

Arpad Paszkany a trecut prin două divorţuri. Cel mai recent, Paszkany a divorţat de Anamaria Feher, care este cu 20 de ani mai tânără decât el.

Anamaria Feher şi Paszkany locuiau în timpul căsătoriei la Budapesta. Feher şi Paszkany s-au cunoscut la un concert într-un club de noapte şi s-au căsătorit în 2016. A doua căsnicie a lui Arpad Paszkany s-a încheiat în 2023.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:01

„Cel mai atractiv joc” Ucrainenii, verdict surprinzător înainte de Slovacia – România: „Joacă fiecare partidă ca și cum ar fi ult

11:00

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

10:27

Un nou transfer la CFR Cluj! Continuă întăririle pentru Dan Petrescu

10:24

Argentina s-a calificat în sferturile Copa America, după o victorie dramatică! Chile a acuzat dur arbitrajul: „Unde e VAR-ul?”

10:06

Zeljko Kopic confirmă interesul lui Dinamo pentru un jucător din Liga 1! „Câinii”, în luptă cu Rapid: „Am pus lupa pe el!”

9:35

„Numele Talpan îți spune ceva?” Reacții virale, după ce Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Florinel Coman

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și