Închide meniul
Foto

Mesajul înfiorător primit de vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Prietena Anamariei Prodan a reacţionat superb

Publicat: 6 decembrie 2023, 12:45

Reclamă
Mesajul înfiorător primit de vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Prietena Anamariei Prodan a reacţionat superb

Dana Roba, alături de Beni şi de fostul soţ, care a atacat-o cu ciocanul / Instagram

Mesajul înfiorător primit de vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ, Dana Roba, a stârnit o reacţie superbă din partea vedetei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Danei Roba i s-a transmis de către o internaută că este „urâtă”, iar prietena Anamariei Prodan a comentat într-un stil sublim.

Mesajul înfiorător primit de vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ!

„Și eu am fost superbă înainte cu o zi de macabrul organizat de fostul soț… Mulțumesc lui Dumnezeu că ești mai frumoasă decât mine și că nu ai trecut prin ce am trecut eu. Pentru mine frumusețea nu are o valoare. Viața mea e mai importantă decât frumusețea. Faptul că Dumnezeu m-a lăsat în viață pentru copiii mei, asta spune totul despre mine și despre iubirea lui Dumnezeu față de mine. Aș vrea să te iubească Dumnezeu și pe tine la fel ca și pe mine. Nu uita că azi ești bine, mâine niște analize greșite îți pot schimba frumusețea în coșmar”, i-a răspuns Dana Roba internautei pe contul ei de Instagram.

Vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ, Dana Roba, nu are linişte nici după ce şi-a refăcut viaţa şi se pregăteşte de nuntă cu Beni.

Dana Roba s-a iubit cu Beni când ei doi erau adolescenţi, iar acum crede că nu a ajuns să se mărite cu acesta din pricina celei de care el a divorţat în urmă cu 3 ani.

Reclamă

Dana Roba o acuză pe fosta soţie a lui Beni că l-a înşelat pe acesta cu vărul lui primar.

Eu cred că și ea a fost unul din motivele pentru care noi ne-am despărțit când aveam 17 ani. Îmi pare rău pentru copilașii lui Beni, că nu poate să fie puțin mai implicat și în viața lor și că sunt mai mult cu fosta soacră, dar asta este viața. Beni va avea o altă familie, face parte acum din familia noastră. Una dintre fetițe mi-a spus zilele trecute: ‘Mama, abia aștept să te căsătorești cu Beni să îi spun şi eu tată’. Mi-au dat lacrimile.

Mă deranjează că fostei soții a lui Beni nu îi place să aibă copiii ei o relație cu mine”

Mă deranjează foarte tare faptul că fostei soții a lui Beni nu îi place să aibă copiii ei o relație cu mine. Ar fi fost spre binele ei, așa cum duc copiii mei în vacanță, i-aș fi luat pe toți, nu era o pagubă atât de mare, nu era o cheltuială aşa de mare. Repet, o făceam cu toată dragostea pentru dragostea pe care i-o port lui Beni.

Reclamă 4 / 0/3

De când este cu mine, ea a devenit recalcitrantă, probabil se consideră și o mare vedetă. Ea se crede o persoană altfel. Beni a fost părăsit în relația lor, nu el a părăsit-o sau să o înșele. Ea s-a îndrăgostit de un alt bărbat. Eu nu pot și nu îmi doresc să am prietenie cu fosta nevastă a lui Beni. Ea este cu vărul lui Beni, ea l-a părăsit pe Beni pentru vărul lui primar. Ea și-a lăsat familia pentru vărul lui primar, eu nu pot să fiu prietenă cu o astfel de femeie.

Eu consider că nu am ajuns să mă căsătoresc cu Beni, la 17 ani, atunci când am fost împreună, din cauza ei, nu vreau să mă pronunt, însă în mintea mea sunt niște gânduri. Să ne înțelegem, Beni a fost cel părăsit, doi ani a încercat să se împace cu ea, până în mai anul acesta. Îi cumpăra tot felul de cadouri, un palton, o chestie, o atenție. Beni ar fi iertat-o doar pentru a fi alături de copii. Ar fi iertat-o și ar fi uitat că ea a fost cu vărul lui”, a declarat Dana Roba pentru spynews.ro.

„L-am întrebat de ce a vrut să mă omoare!” Dana Roba a stat faţă în faţă cu fostul soţ, cel care a mutilat-o cu un ciocan

Dana Roba s-a întâlnit faţă în faţă cu fostul soţ, Daniel Balaciu, cel care a mutilat-o şi a băgat-o în spital, la Parchetul Timişoara.

Dana Roba şi Daniel Balaciu au fost în centrul unui scandal uriaş, după ce bărbatul a lovit-o cu ciocanul şi a băgat-o în spital. Mai mult, Dana Roba l-a acuzat pe soţul său că i-a furat şi o sumă mare de bani.

Daniel Balaciu este un fost arbitru, iar din 2021 era jucător, antrenor şi investitor la echipa din Şemlacu Mare. Mai mult, în urmă cu câteva luni, Balaciu a primit şi o diplomă de excelenţă pentru implicarea sa în sport.

Dana Roba şi Daniel Balaciu s-au întâlnit la Parchetul Timişoara, iar femeia a dezvăluit care sunt cele două întrebări pe care i le-a pus.

Am fost emoționată până la lacrimi, nu îmi venea să cred că a ajuns să facă așa ceva”

Am avut un sentiment, nu știu, de plâns. Am fost emoționată până la lacrimi, nu îmi venea să cred că el a ajuns să facă așa ceva.

Reclamă

I-am arătat cicatricea, l-am întrebat de ce mi-a făcut asta… Nu a zis nimic. Procurorul m-a lăsat să îi pun două întrebări. Prima a fost de ce a vrut să mă omoare.

Răspunsul a fost ‘Nu am vrut să te omor’. A doua întrebare a fost ‘De ce nu ai chemat ambulanța când m-ai lăsat într-o baltă de sânge?’. Și a răspuns că nu a știut că am nevoie de îngrijiri medicale, că nu a văzut cât de tare m-a lovit la cap.

Procurorul l-a întrebat atunci ce relevanță avea cât de tare m-a lovit, din moment ce ea avea nevoie de îngrijiri medicale.

A mai spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța. Asta deși eu îi ziceam că va face 25 de ani de pușcărie dacă mor, că mai bine face doar 15”, a spus Daniela Roba pentru fanatik.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și