Închide meniul
Foto

Milionarul român care a părăsit Statele Unite pentru România şi-a lansat o nouă afacere, după ce deja are un hotel de lux!

Publicat: 6 decembrie 2023, 8:54

Reclamă
Milionarul român care a părăsit Statele Unite pentru România şi-a lansat o nouă afacere, după ce deja are un hotel de lux!

Milionarul român care a părăsit Statele Unite pentru România şi-a lansat o nouă afacere

Caius Covrig / Facebook

Milionarul român care a părăsit Statele Unite pentru România, Caius Covrig, şi-a lansat o nouă afacere. Caius Covrig deţine şi un hotel de lux în Buşteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Caius Covrig a deschis un restaurant de lux în Braşov. Ca şi în cazul hotelului, pe care îl deţine în Buşteni, tânărul milionar român şi-a folosit numele pentru a promova restaurantul.

Milionarul român care a părăsit Statele Unite pentru România şi-a lansat o nouă afacere

Caius Covrig, în vârstă de 27 de ani, a lăsat baschetul de performanţă pentru afaceri. Caius Covrig locuieşte acum în România, după ce în perioada în care a făcut baschet de performanţă a locuit în Statele Unite.

Decizia s-a dovedit una de bun augur. Caius Covrig deţine acum un hotel de 4 stele în Buşteni. El are şi alte afaceri, printre care şi o firmă de import-export în Statele Unite.

În 2022 Caius Covrig a fost distins în ţara noastră cu titlul de „Antreprenorul anului”.

Reclamă
Reclamă 4

În Statele Unite a studiat şi a practicat baschetul de performanţă, jucând în prima divizie NCAA.

Caius Covrig, surprins de aroganţa şi snobismul românilor

Caius Covrig a mărturisit că l-a surprins, atunci când s-a întors în România, snobismul oamenilor.

De când m-am întors în România, am tot văzut astfel de lucruri: mașini mai scumpe decât apartamentul și oameni care stau în chirie. Din punctul meu de vedere, mașina nu trebuie să reprezinte mai mult de 10% din imobilul în care stai.

Reclamă

Muncesc extrem de mult pentru vârsta mea, nu cred că am ieșit de două ori în club în ultimii doi ani. Prefer să stau la 40 de ani cu 20 de hoteluri deschise. Sunt foarte mulți oameni atât de săraci, încât tot ce au sunt banii. Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”, a explicat Caius Covrig, la podcast-ul Fiță cu Adiță.

Milionarul care s-a întors în România din SUA a avut un accident teribil: „Mi-a zis doctorul că trebuie să-mi amputeze brațul”

Milionarul care s-a întors în România din SUA a avut un accident teribil. Caius Covrig (27 de ani) a povestit că s-a răsturnat cu maşina anul trecut şi i-a fost amputat braţul.

Caius Covrig a mărturisit că viaţa i s-a schimbat complet de la acel accident.

Anul trecut am avut cea mai mare cumpănă din viața mea! Am făcut accident cu mașina, m-am răsturnat de 5 ori și m-am ales cu o tijă cu 18 șuruburi în braț. Am stat 4 săptămâni în pat. Am trecut peste… Când am ajuns la Urgențe, mi-a zis doctorul că trebuie să-mi amputeze brațul.

Mi-a căzut cerul în cap! La 25 de ani! De anul trecut mi s-a schimbat toată viața. Poate să pice cerul, să se întâmple orice, eu sunt fericit, mai optimist ca mine nu există”, a declarat Caius Covrig în podcastul citat.

Recomandări

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:43

Transfer picat la Rapid! „Tricolorul” nu va mai ajunge în Giuleşti! Anunţul lui Giovanni Becali

16:10

„O echipă stoarsă, ca o lămâie” Marius Şumudică, verdict dur despre FCSB! Unde suferă echipa lui Gigi Becali: „E o mare pierdere”

16:01

Rapid, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Albion Rrahmani! Cum se simte atacantul kosovar

15:45

LIVE VIDEOCursa din Marele Premiu al Ungariei e ACUM pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Spectacol la Hungaroring

15:29

„E grav” Marius Şumudică îl atenţionează pe Neil Lennon, după gestul făcut către fanii Rapidului: „Nimeni nu te iartă”

15:08

EXCLUSIVBernadette Szocs este pregătită pentru Jocurile Olimpice 2024! Ce speră să îi poarte noroc la Paris: „Am făcut ceva special”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și