Închide meniul
Foto

Milionarul român care a părăsit Statele Unite pentru România şi-a lansat o nouă afacere, după ce deja are un hotel de lux!

Reclamă

Publicat: 6 decembrie 2023, 8:54

Milionarul român care a părăsit Statele Unite pentru România şi-a lansat o nouă afacere, după ce deja are un hotel de lux!

Milionarul român care a părăsit Statele Unite pentru România şi-a lansat o nouă afacere

Caius Covrig / Facebook

Milionarul român care a părăsit Statele Unite pentru România, Caius Covrig, şi-a lansat o nouă afacere. Caius Covrig deţine şi un hotel de lux în Buşteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Caius Covrig a deschis un restaurant de lux în Braşov. Ca şi în cazul hotelului, pe care îl deţine în Buşteni, tânărul milionar român şi-a folosit numele pentru a promova restaurantul.

Milionarul român care a părăsit Statele Unite pentru România şi-a lansat o nouă afacere

Caius Covrig, în vârstă de 27 de ani, a lăsat baschetul de performanţă pentru afaceri. Caius Covrig locuieşte acum în România, după ce în perioada în care a făcut baschet de performanţă a locuit în Statele Unite.

Decizia s-a dovedit una de bun augur. Caius Covrig deţine acum un hotel de 4 stele în Buşteni. El are şi alte afaceri, printre care şi o firmă de import-export în Statele Unite.

În 2022 Caius Covrig a fost distins în ţara noastră cu titlul de „Antreprenorul anului”.

Reclamă

În Statele Unite a studiat şi a practicat baschetul de performanţă, jucând în prima divizie NCAA.

Caius Covrig, surprins de aroganţa şi snobismul românilor

Caius Covrig a mărturisit că l-a surprins, atunci când s-a întors în România, snobismul oamenilor.

De când m-am întors în România, am tot văzut astfel de lucruri: mașini mai scumpe decât apartamentul și oameni care stau în chirie. Din punctul meu de vedere, mașina nu trebuie să reprezinte mai mult de 10% din imobilul în care stai.

Reclamă 4 / 0/3

Muncesc extrem de mult pentru vârsta mea, nu cred că am ieșit de două ori în club în ultimii doi ani. Prefer să stau la 40 de ani cu 20 de hoteluri deschise. Sunt foarte mulți oameni atât de săraci, încât tot ce au sunt banii. Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”, a explicat Caius Covrig, la podcast-ul Fiță cu Adiță.

Milionarul care s-a întors în România din SUA a avut un accident teribil: „Mi-a zis doctorul că trebuie să-mi amputeze brațul”

Milionarul care s-a întors în România din SUA a avut un accident teribil. Caius Covrig (27 de ani) a povestit că s-a răsturnat cu maşina anul trecut şi i-a fost amputat braţul.

Caius Covrig a mărturisit că viaţa i s-a schimbat complet de la acel accident.

Anul trecut am avut cea mai mare cumpănă din viața mea! Am făcut accident cu mașina, m-am răsturnat de 5 ori și m-am ales cu o tijă cu 18 șuruburi în braț. Am stat 4 săptămâni în pat. Am trecut peste… Când am ajuns la Urgențe, mi-a zis doctorul că trebuie să-mi amputeze brațul.

Mi-a căzut cerul în cap! La 25 de ani! De anul trecut mi s-a schimbat toată viața. Poate să pice cerul, să se întâmple orice, eu sunt fericit, mai optimist ca mine nu există”, a declarat Caius Covrig în podcastul citat.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și