Închide meniul
Foto

,,Pff, sunt după două nopţi de alcool, adică praf!” Imagine necenzurată cu amanta lui Laurenţiu Reghecampf: „Cum ai putut pune poza asta?”

Antena Sport Publicat: 27 noiembrie 2021, 11:03

Reclamă
,,Pff, sunt după două nopţi de alcool, adică praf!” Imagine necenzurată cu amanta lui Laurenţiu Reghecampf: „Cum ai putut pune poza asta?”

Anamaria Prodan, mesaje umilitoare pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Colaj Click / Instagram

Cei de la realitateasportivă.net au publicat o postare mai veche, de care Corina Caciuc nu este mândră. Conform sursei citate, Corina Caciuc s-a confesat unui prieten care a publicat o poză cu ea că a consumat băuturi alcoolice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagine incredibilă cu Corina Caciuc, amanta lui Laurenţiu Reghecampf

,,Pff, sunt după două nopţi de alcool, adică praf!”, a fost comentariul Corinei Caciuc, în momentul în care a văzut imaginea cu ea. „Cum ai putut să pui poza asta?„, l-a întrebat, amuzată, Corina Caciuc pe prietenul său.

Imagine incredibilă cu Corina Caciuc, amanta lui Laurenţiu Reghecampf. Sursa: realitateasportiva.net

De asemenea, amanta lui Laurenţiu Reghecampf îi spunea prietenului său că îl înţelege cel mai bine, în momentul în care şi acesta a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice şi că vine după o „noapte grea„.

Corina Caciuc, iubita lui Laurenţiu Reghecampf, ar fi avut o relaţie cu Kamara

Corina Caciuc şi Kamara ar fi avut o relaţie de scurtă durată, într-o perioadă în care artistul era divorţat. Kamara ar fi rugat-o pe actuala iubită a lui Laurenţiu Reghecampf să renunţe la anumite vicii şi să se ţină de şcoală.

Promit să mă ţin la şcoală şi să mă duc la şcoală. Să fiu şi cea mai bună! Promit să am la fiecare materie câte un caiet şi să îmi cumpăr şi o carte. Promit să fiu o fată model şi că mă voi duce des la ei„, sunt promisiunile pe care Corina Caciuc i le-a făcut lui Kamara, conform strictsecret.ro.

Reclamă

Corina Caciuc, iubita lui Laurenţiu Reghecampf, dansuri lascive pe ritmuri de manele

Femeia originară din Deva este cu 17 ani mai tânără decât fostul antrenor de la FCSB. Cei doi s-ar fi cunoscut la Dubai și ar trăi de o lungă perioadă de timp o frumoasă poveste de dragoste. Anamaria Prodan a răbufnit la adresa celei care i-ar fi stricat căsnicia cu Reghecampf. A lansat mai multe acuzații dure și a lăsat de înțeles că Corina ar fi fost escortă de lux.

Potrivit jurnaliștilor de la click.ro, Corina Caciuc, cunoscută și sub numele de Corina Bilcon, ar fi încins atmosfera la mai multe petreceri private din Dubai. Aceștia au intrat și în posesia unui filmuleț în care iubita lui Reghe dansează lasciv, pe ritmuri de manele.

VIDEO AICI CU DANSUL CORINEI CACIUC PE RITMURI DE MANELE

Reclamă 4 / 0/3

Tânăra de 29 de ani a locuit o lungă perioadă de timp în Dubai, acolo unde a antrenat Laurențiu Reghecampf. „Ar fi pus ochii pe acesta, profitând de momentele în care Anamaria Prodan era plecată să aibă grijă de mama ei, aflată la acel moment pe patul de moarte„, anunță sursa citată anterior.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii Vezi toate știrile
Citește și