Închide meniul
Foto

Prietena de suflet a lui Ion Ţiriac a rupt tăcerea, după ce agresorul ei a ajuns la închisoare! Prima reacţie: „E încarcerat”

Publicat: 13 martie 2024, 9:14

Reclamă
Prietena de suflet a lui Ion Ţiriac a rupt tăcerea, după ce agresorul ei a ajuns la închisoare! Prima reacţie: „E încarcerat”

Prietena de suflet a lui Ion Ţiriac a rupt tăcerea, după ce agresorul ei a ajuns la închisoare!

Laurette / Instagram

Prietena de suflet a lui Ion Ţiriac a rupt tăcerea, după ce agresorul ei a ajuns la închisoare. Laurette Attindehou a făcut declaraţii, după ce bărbatul care a agresat-o într-o cameră de hotel a fost din nou condamnat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El făcuse apel la o decizie anterioară a instanţei, dar nu a scăpat de închisoare. Avocatul lui Laurette a transmis că bărbatul este deja încarcerat.

Prietena de suflet a lui Ion Ţiriac a rupt tăcerea, după ce agresorul ei a ajuns la închisoare! Prima reacţie: „E încarcerat”

Bărbatul a fost condamnat acum la doi ani și șase luni de închisoare cu executare. Instanţa i-a redus pedeapsa iniţială, de 3 ani şi 8 luni de închisoare cu executare.

Totodată, instanţa a redus şi suma pe care bărbatul trebuie să i-o plătească lui Laurette. De la 13.000 de euro, bărbatul a fost acum obligat de instanţă să îi achite lui Laurette 7.000 de euro.

„A primit doi ani și șase luni de închisoare cu executare. Va trebui, de asemenea, să îi achite clientei mele suma de 7.000 de euro, în loc de 13.000 de euro, așa cum i se dăduse la primul termen. 

Reclamă

Este deja încarcerat. Prima instanță îi dăduse trei ani și opt luni de închisoare cu executare și a fost obligat de instanță să îi plătească clientei mele suma de 13.000 de euro daune morale. A făcut apel, iar acum a primit doi ani și șase luni de închisoare cu executare”, a declarat avocatul lui Laurette, citat de cancan.ro.

„Nu am încetat să cred că mi se va face dreptate”

Laurette a susţinut acum, după încheierea procesului, că bărbatul a încercat să îi distrugă imaginea. Ea s-a arătat mulţumită că a avut câştig de cauză, în cele din urmă, în acest caz.

„A fost lung procesul, dar niciodată nu am încetat să cred că mi se va face dreptate. A fost o perioadă lungă în care am suferit mult. Eu am spus de prima dată că spun adevărul. În cazul meu nu s-a ținut cont de la început de cuvintele mele. Fiind persoană publică de multe ori așa se întâmplă. Dacă ești femeie și mai ești și victimă, de obicei victima suferă mai mult decât agresorul.

Reclamă 4 / 0/3

Așa s-a întâmplat și în cazul meu. Cred că orice persoană care comite astfel de fapte, în orice fel de condiții, trebuie să fie pedepsit de către lege. În cazul meu s-a văzut că tot ceea ce am spus eu încă de la început s-a dovedit a fi real în instanță. Asta contează cel mai mult pentru mine. În instanță agresorul nu a putut demonstra nimic din ceea ce s-a spus. El a încercat să îmi terfelească imaginea fiindcă s-a aruncat cu niște vorbe. Instanța l-a trimis acolo unde merita”, a declarat Laurette pentru sursa citată.

„Eu îi spun Ţiri!” Laurette Atindehou a rupt tăcerea şi a dezvăluit cum l-a cucerit pe Ion Ţiriac: „Se mai uita altfel la mine?”

Laurette Atindehou a dezvăluit cum l-a cucerit pe Ion Ţiriac. Artista în vârstă de 40 de ani nu s-a mai ferit şi a spus tot despre relaţia pe care ar fi avut-o cu miliardarul român.

Invitată într-un podcast, Laurette a recunoscut că a fost mereu atrasă de bărbaţii cu bani. A vorbit despre fostul ei soţ, dar a amintit şi despre ce s-ar fi întâmplat între ea şi fostul mare jucător de tenis.

În trecut, despre cei doi au apărut informații, în spațiul public, că ar fi avut o relație amoroasă. Laurette și Țiriac (84 de ani) ar fi fost surprinși în mai multe rânduri la braț, fără să se ferească de ochii curioșilor.

Laurette a evitat subiectul şi, când a fost întrebată despre presupusa relaţie, a afirmat că o „să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși”. Totuşi, fostul fotomodel a oferit mai multe detalii acum.

Sunt într-o relaţie ok cu fostul meu soţ”

Eu am fost căsătorită cu un milionar, na! Milionar pe bune. Sunt într-o relaţie ok cu fostul meu soţ. (Moderator: Nu ai rămas cu milioane?) Nu am rămas cu niciun milion, dar am rămas cu o casă. Tot am fost fată deşteaptă, nu? Am rămas cu ceva… am fost fată deşteaptă, măcar am rămas cu o casă. Am mai avut relaţii cu milionari din ăştia celebri.

(Cu Ion Ţiriac a fost ceva?) Asta nu pot să-ţi răspund. Că tot m-ai întrebat, „Ţiri”, că eu aşa îi zic, o să rămână acolo la sufletul meu. Eu îi spun „Ţiri”… nu am prea mai vorbit în ultima perioadă. El e magnat.

Reclamă

(Moderator: Unde ai simţit că ai înflorit lângă un milionar?) Nu trebuie să mai zic, era frumos. Cu avionul privat, te dădeai jos din avion şi te lua maşina cu şofer… era frumos. Dar trebuie să fii frumoasă, deşteaptă, să ştii să vorbeşti, să ştii să taci când trebuie, să ai simţul umorului. Oamenii de afaceri sunt foarte stresaţi. Acolo m-am simţit o regină, dar ce regină! Regina reginelor, da, adevărat. Cine nu s-ar simţi? Dacă nu eram eu deosebită şi specială, se mai uita domnul Ţiri la mine? Dacă nu eram frumoasă şi deşteaptă…”, a declarat Laurette la podcastul „Tare de tot”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și